Transparent
Inloggen
Sluiten

Sergiño Dest: 'Ik heb sowieso nog niet gekozen voor beide landen'

3 oktober 2019 00:11 - Fox Sports
Foto: Pro Shots

Sergiño Dest: "Ik heb sowieso nog niet gekozen voor beide landen"; image source: Pro Shots

Sergiño Dest werd na het duel tegen Valencia bij Fox Sports gevraagd naar zijn toekomst als international, omdat hij niet is geselecteerd voor de Verenigde Staten. "Ik wil daar liever niet over praten op dit moment", aldus Dest. "Ik heb sowieso nog niet gekozen voor beiden, maar ik moet gewoon nog wat langer nadenken over beide opties."

De verdediger sprak al met de bondscoach van Amerika. "Ik heb gezegd dat ik er nog niet uit ben", zo gaf hij aan. "Ik heb beide afgezegd. Het is een beslissing die ik moet maken voor mijn hele leven, dus daar wil ik zorgvuldig mee omgaan en goed over nadenken. Daardoor heb ik het deze maand laten zitten. Hopelijk ben ik er volgende maand uit, maar als ik langer de tijd nodig heb, horen jullie het ook. Dat heb ik ook tegen Ronald Koeman gezegd."


Discussieer mee op de forums


Tags

dest amerika fox koeman valencia

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Kiezen voor beide landen zou een leuk compromis zijn, maar dat kan niet.
+1/-1


Ajax E-zine

Meer dan 36.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

assimileren bewoners blank blanke burgeroorlog diversiteit dochter dorp etnische fier inheems inheemse inhoud koen luigitentorioabc marxisme moslims nederland neo nietrechtsnietlinks normen onzin potter rechtmatig religie renemar uitzetten verspreiden voorouders voorstander