Transparent
Inloggen
Sluiten

'Flinke bonussen voor Edwin van der Sar en Marc Overmars na zeer succesvol seizoen'

1 oktober 2019 09:33 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Flinke bonussen voor Edwin van der Sar en Marc Overmars na zeer succesvol seizoen"; image source: Pro Shots

Voetbal International weet te melden dat algemeen directeur Edwin van der Sar en directeur voetbalzaken Marc Overmars flink verdiend hebben aan het vorige seizoen, dat met de dubbel in Nederland en de halve finale van de Champions League zeer succesvol was. Van der Sar heeft een jaarsalaris van 370.000 euro en kreeg een bonus uitgekeerd van 750.000 euro.

Het jaarsalaris van Overmars bedraagt 413.000 euro. Hij kreeg echter bijna twee miljoen euro extra aan bonussen. Vanwege de sportieve prestaties kreeg hij 600.000 euro uitbetaald, terwijl hij 75.000 euro kreeg vanwege de behaalde doelstellingen op het gebied van het budget spelersbeleid en transferzaken.

Het grootste gedeelte van de bonus is afkomstig uit zijn contractverlenging. In de nieuwe vijfjarige verbintenis is een retentiebonus opgenomen van 250.000 euro per jaar dat hij bij de club zit. De directeur voetbalzaken heeft die bonus al voor de volledige vijf jaar uitbetaald gekregen. Mocht Overmars eerder vertrekken, moet hij een deel van dat bedrag weer terug betalen.

Meer op VI.nl
Tags

overmars sar bonus jaarsalaris nederland transferzaken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
dit is toch niet normaal. ze hebben al een goed salaris ia toch normaal dat ze daar goed werk voor leveren als het keer slecht gaat leveren ze dan de helft van hun salaris in ????? !!!
+3/-8

 
4 jaar geleden
Ze krijgen vooral zo veel door prestatiebonussen. Als ze slecht presteren blijft er een relatief bescheiden salaris over. Ze kunnen het ook gaan doen bij buitenlandse topclubs zoals Barcelona of Man Utd. Daar krijgen ze dan een veelvoud van bovenstaande bedragen. Zolang ze presteren zoals nu het gaat zijn deze bedragen prima te verantwoorden imo.
+11/-1

 
moderator forum-beheerder 4 jaar geleden
open/sluit de onderstaande quote:

maas1plas schreef op 01 oktober 2019 om 11:21:

dit is toch niet normaal. ze hebben al een goed salaris ia toch normaal dat ze daar goed werk voor leveren als het keer slecht gaat leveren ze dan de helft van hun salaris in ????? !!!Prestatiebonus...niet presteren is ook geen bonus. Waar maak jij je druk om, komt het uit jouw zak?
+3/-1

 
4 jaar geleden
Is je pak zure melk op Valentijn?

Ik vind het allemaal nog wel meevallen qua bedragen. Hoeveel we wel niet aan hun te danken hebben de afgelopen jaren. Meer dan verdiend!
+3/-1

reactie verwijderd

4 jaar geleden
Kan iemand mij de taakomschrijving van v d Sar vertellen?
+1/-0

 
moderator forum-beheerder 4 jaar geleden
open/sluit de onderstaande quote:

Ling schreef op 02 oktober 2019 om 09:05:

Kan iemand mij de taakomschrijving van v d Sar vertellen?Vast wel, probeer google. Of mail Ajax.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Sterk antwoord.
Dus jij weet het ook niet.
+1/-0

 
moderator forum-beheerder 4 jaar geleden
open/sluit de onderstaande quote:

Ling schreef op 02 oktober 2019 om 19:20:

Sterk antwoord.
Dus jij weet het ook niet.Ja hoor, ik weet het.
+1/-0

4 jaar geleden
Natuurlijk is het veel geld, maar het is gerelateerd aan prestaties. En laten we eerlijk zijn, na de leercurve met beginnersfouten die beiden in hun beginjaren hebben doorgemaakt, doen ze nu geweldig, mede doordat ze het hebben aangedurfd om de vertrouwde (financiële) paden te verlaten en Ajax een nieuw Europees profiel aan te meten. Er van uitgaande dat die financiële positie ook op lange termijn houdbaar is, heeft dat er onder andere voor gezorgd dat we dit jaar bijvoorbeeld weer van Ziyech, Onana, Tagliafico, Neres en al die anderen in de Arena kunnen genieten.
+2/-0

4 jaar geleden
Logisch dat ze beloond worden. Het (technisch) beleid heeft zich dubbel en dwars uitbetaald en heeft Ajax teruggebracht op het niveau waar we thuishoren.
+3/-0

4 jaar geleden
Ze hebben de boel weer aardig op de rit gekregen en ja de directeuren krijgen allemaal flinke bonussen
+2/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom backup berghuis bergwijn bertjek bertrand boerhout branco brobbey elsimao farioli forbs gaaei gooijer hato kaplan kiki lcv oranje rasmussen rcm reijnders rensch rijkhoff sevic sosa sutalo timber traore wijndal