Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax woensdag tegenover oude bekende Jasper Cillessen

30 september 2019 22:58

Voor Ajax staat woensdag de tweede wedstrijd in de groepsfase van de Champions League op het programma. De ploeg van Erik ten Hag neemt het dan in Spanje op tegen Valencia. Na een uitstekende eindsprint wisten de Spanjaarden vorig seizoen de vierde plek in La Liga binnen te slepen, maar kennen tot nu toe een zeer rumoerig seizoen. Echter wist het de groepsfase van de Champions League te openen met een overwinning tegen Chelsea.

In het seizoen 2002/2003 speelde Ajax ook Europees tegen Valencia. De Spanjaarden waren een van de tegenstanders in de tweede groepsfase. Zowel in Valencia als in Amsterdam werd met 1-1 gelijk gespeeld. Zlatan Ibrahimovic maakte de treffer in Spanje, terwijl Petri Pasanen voor de gelijkmaker in Amsterdam zorgde.

Ajax zal woensdag een oude bekende tegen gaan komen. Sinds dit seizoen is Jasper Cillessen namelijk de eerste doelman. Na drie seizoenen de reserve doelman bij Barcelona te zijn geweest, wilde hij weer als eerste keeper ergens onder de lat staan.




Tags

valencia barcelona chelsea eindsprint hag ibrahimovic pasanen petri rumoerig zlatan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht