Transparent
Inloggen
Sluiten

Donny van de Beek: 'Tien of acht maakt mij oprecht niets uit'

28 september 2019 22:39

In gesprek met Fox Sports gaf Donny van de Beek aan dat hij ten opzichte van het duel tegen Fortuna Sittard alweer stappen vooruit had kunnen zetten. "Ik merkte de laatste tien minuten wel dat ik aardig kapot was en ik had ook wat kramp, maar ik probeerde mezelf te pushen om toch te blijven gaan. Die stap heb ik ook weer gezet", aldus Van de Beek. "Ik zit nu op zo'n tachtig procent. Er moeten nog wel wat stapjes bij, maar dat gaat zeker gebeuren."

Van de Beek speelde vorig seizoen vooral als nummer tien, terwijl hij tegen FC Groningen als acht speelde. "Vorig jaar heb ik ook wel op deze plek gespeeld", zo gaf hij aan. "Ik heb het er met de trainer over gehad. Hij zei dat hij mij als tien kan gebruiken en als acht. Het maakt mij op zich niet uit. Als acht vind ik ook wel lekker. Dan kun je wat meer komen en is er meer ruimte. Als tien is het vaak heel druk, maar ook als tien vind ik het heel lekker. Het maakt mij oprecht helemaal niets uit. Waar het team mij nodig heeft, daar kan ik voetballen."




Tags

beek fortuna fox groningen kramp stapjes

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal