Ruime overwinning voor Jong Ajax op bezoek bij MVV

27 september 2019 21:51

Ruime overwinning voor Jong Ajax op bezoek bij MVV; image source: Pro Shots

Jong Ajax heeft vrijdagavond een ruime zege weten te boeken tegen MVV. In Limburg was de ploeg van Mitchell van der Gaag met 1-4 te sterk. Door de winst blijft Jong Ajax bovenin meedraaien. Het bezet momenteel de vijfde plek in de Keuken Kampioen Divisie.

Voor rust kwam Jong Ajax via Kik Pierie al op voorsprong, terwijl die score in de tweede helft werd uitgebreid via twee treffers van Lassina Traoré. Vlak voor tijd wist Ryan Gravenberch bovendien ook nog een vierde Amsterdamse treffer te maken. Pas in blessuretijd kon MVV iets terug doen en kwam het zelf tot scoren.