Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag net buiten top drie bij verkiezing beste mannelijke trainer ter wereld

24 september 2019 08:14 - FIFA.com
Foto: Pro Shots

Erik ten Hag net buiten top drie bij verkiezing beste mannelijke trainer ter wereld; image source: Pro Shots

Erik ten Hag is net buiten het podium gevallen bij de FIFA-verkiezing voor beste mannelijke trainer ter wereld. De trainer van Ajax kwam een punt te kort om in de top drie te belanden. Liverpool-trainer Jurgen Klopp werd uiteindelijk uitgeroepen tot beste trainer ter wereld, terwijl ook de nummers twee en drie actief zijn in de Premier League. Pep Guardiola (Manchester City) eindigde op de tweede plek, terwijl Mauricio Pochettino (Tottenham Hotspur) derde eindigde.

Meer op FIFA.com




Tags

hag fifa guardiola klopp liverpool mauricio pep pochettino tottenham

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Dat policor "mannelijke" erbij zetten om maar te benadrukken dat er heus wel vrouwlijke trainers zijn, hoeft Ajax Netwerk/Supporters toch niet over te nemen?
Als je gewoon zegt top 3 beste trainer ter wereld , weten we allemaal waar 't over gaat.

On topic: alsnog mooie prestatie van Erik!
+3/-2

 
4 jaar geleden
Je heel misschien ergens in verdiepen voordat je wat post? Er waren namelijk verkiezingen voor zowel mannelijke als vrouwelijke trainers.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Wat ook niet helemaal klopt. Er was een verkiezing voor beste trainers van mannenteams en beste trainers voor vrouwenteams. Zo kan het dat Phil Neville was genomineerd voor beste 'vrouwelijke' coach.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ah, dan had ik me ook beter moeten verdiepen!
+1/-0

 
4 jaar geleden
Kan gebeuren hoor :-)
De kop van het artikel maakt het er niet makkelijker op.
+1/-0

4 jaar geleden
Was een ontluisterende show van de FIFA trouwens met een anti-climax. Half-god Messi die blijkbaar aan een titel in de Liga genoeg heeft om #1 te zijn. Wat heb ik me zitten ergeren aan die Italiaanse sport journaliste (??!) die co-host was.

Wel tof dat er drie Nederlanders in het wereld elftal stonden. Alleen wat deden Ramos, Marcelo en Modric daar ?
+2/-0

 
4 jaar geleden
Messi had genoeg aan een titel in La Liga plus 51 goals in 50 wedstrijden. Qua persoonlijke prestatie was het misschien wel zijn beste jaar ooit, en het is een individuele prijs. Ik heb liever dat ze naar individuele prestaties kijken ipv gewoon blind de sterkhouder te kiezen van de wereldkampioen/CL-winnaar.

Het is jammer voor Van Dijk (en ik word soms ook moe van die eeuwige Ronaldo & Messi show) maar ik begrijp de keuze wel.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Messi's beste jaar ooit? Die jongen heeft eens 50 goals gemaakt in La Liga alleen :)


Dat hij het dit jaar wint vind ik ook terecht, die jongen is gewoon van een heel ander categorie.
+2/-0

4 jaar geleden
Met Ajax de dubbel pakken en de halve finale CL bereiken is indrukwekkender dan de prestaties van de drie andere trainers bij elkaar. Hoe kan Pochettino boven Ten Hag eindigen? Hij heeft op het nippertje en onterecht de halve finale gewonnen met een team dat de laatste 6 jaar onder andere 4x de beste speler van het moment bij Ajax heeft weggekocht.
+5/-0

 
4 jaar geleden
En de kwartfinale ook al op het nippertje.Dat zijn team sinds eind januari ofzo al geen uitwedstrijd meer heeft gewonnen (in de Premiership dan) wordt even vergeten. Het is een net-niet coach.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Tja... als Poch zo doorgaat haalt ie de kerst niet denk ik. Vooral als Eriksen en Maura opgehaald worden door andere engelse clubs. Kan ie op tijd bij Real Madrid instappen.
+2/-0

4 jaar geleden
Met een ploeg als van de Spurs had Ajax onder Ten Hag de CL gewonnen en ongeslagen kampioen geworden in Nederland.

Met een ploeg als de onze was Pochettino als 10e geëindigd in de PL en hadden ze maximaal de kwartfinale CL bereikt. Dus zeg het maar..
+2/-0

 
4 jaar geleden
Fred Grim had daar moeten staan. Hij is met een bar slechte ploeg gepromoveerd naar de Eredivisie. Dat hadden Klopp & Poch hem niet nagedaan!
+2/-0

 
4 jaar geleden
Nou gaan we niet overdrijven he.. Bij Klopp en Guardiola zie je duidelijk dat ze wel het maximale halen uit hun elftal en ook nog leuk voetbal op de mat leggen. Bij Pochettino is dat niet het geval en vind ik dat De Spurs veel beter kunnen, vooral op voetballend gebied.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Vind ik ook hoor. Het was een flauwe grap en ook een beetje omdat er natuurlijk constant appels met peren worden vergeleken. Eerder onder Pochettino speelden de Spurs een stuk leuker voetbal dan het afgelopen seizoen, dus het is jammer dat hij juist nu zoveel complimenten oogst. Eigenlijk had Tottenham in het Leicester City-jaar kampioen moeten worden.

Guardiola speelt leuk voetbal maar met een onbeperkt Qatari budget is dat iets minder knap dan het bij een andere club was geweest. Klopp verdient inderdaad complimenten voor wat hij met Liverpool, toch een beetje het Feyenoord van Engeland, heeft bereikt. Wat mij betreft had de strijd tussen Klopp en Ten Hag moeten gaan, met een eindoverwinning van Ten Hag om de Telegraaf te pesten.
+2/-0

4 jaar geleden
Clubs die 6 tot 14x de begroting van Ajax hebben, knap hoor.
+1/-0

4 jaar geleden
Viel het ook iemand op dat bij de Ligt en bij de Jong beiden keren toen ze werden opgeroepen werden voor het elftal van het jaar dat je 'ajax' niet hoorden maar alleen nationaal en internationaal succes bij hun clubs en nationaal team waar bij alle anderen WEL hun club bij naam werd genoemd??? BIZAR!!
+1/-0

4 jaar geleden
Hallo meneer Ten Hag waar brengt u ons naar toe?
Naar Fabeltjesland?
Eh, ja, naar Fabeltjesland
En leest u ons dan voor uit de Valentijnskrant?
Ja, ja, uit de Valentijnskrant
Want daarin staat precies vermeld hoe het met de Driessens is gesteld
+2/-0

Ro Van O (geschorst)
4 jaar geleden
Terecht, andere trainers zijn veel mannelijker dan Ten Hag.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal