Transparent
Inloggen
Sluiten

John Rep: 'André Onana doet het echt uitstekend'

23 september 2019 00:56

Volgens De Telegraaf-rapporteur John Rep heeft Ajax met André Onana een keeper waar het op kan bouwen. Dat bewees hij onder meer bij de vrije trap van Ihattaren. "Bij menig keeper zou dit een doelpunt zijn geweest, maar Onana pakt hem op bijzonder knappe wijze", aldus Rep. "Hij zet een muur van slechts drie man neer en weet dat de bal voor hem is. Die jongen doet het echt uitstekend."

Rep gaat verder: "Hij is atletisch en heeft geweldige reflexen. Dat hij zo goed is gaan presteren had ik een aantal jaar geleden niet verwacht. Toen ik hem destijds bij Jong Ajax zag keepen dacht ik: wat is dat voor snuiter? Je werd er niet warm of koud van, maar nu staat er echt iets."

De voormalig Ajacied heeft wel een punt van kritiek. "Hij moet echt ophouden met dat eeuwige tijdrekken. Dat heeft Ajax vorig seizoen de finale van de Champions League gekost", zo geeft hij aan. "Bij een voorsprong heeft hij er nog steeds een handje van om erg lang te doen over zijn spelhervattingen. Dat is vervelend en daar moet hij mee stoppen."




Tags

rep onana eeuwige handje ihattaren jong menig muur ophouden rapporteur reflexen snuiter telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos