Transparent
Inloggen
Sluiten

Daley Blind: 'Ik vroeg aan Gakpo: is het dat nu wat er op dat briefje staat'

22 september 2019 20:02

Ook Daley Blind vond na afloop, net als zijn trainer, dat er meer had ingezeten. Maar ook hij was niet echt teleurgesteld. "Het was een aardige wedstrijd denk ik, zegt hij tegen Fox Sports, "waarin wij sterker waren in de eerste helft. Daar hadden we echt moeten scoren, we vonden vaak goed de flanken. Ik denk dat PSV over de hele wedstrijd misschien twee kansen heeft gehad."

De routinier gaf aan dat de tegenstander weinig verrassends in huis had. "Nee, we weten waar ze sterk in zijn. Ze zijn snel in de counter, dat is hun spel. Maar ik denk dat we dat goed gedaan hebben."

De goal van PSV viel seconden nadat Mark van Bommel wisselde en invaller Cody Gakpo een briefje meekreeg. "Nee, die goal viel niet door dat briefje", lacht hij, "Ik grapte nog tegen Gakpo zo van 'oh stond dat erop'. Nee, het was gewoon een prima goal, je weet dat Malen bloedsnel kan zijn."

Tegen het einde van de wedstrijd liep de linkspoot nog wat te trekkebenen. "Ik had last van mijn hamstring maar na wat wonderwater ging het beter", besloot hij met een vette knipoog.




Tags

briefje gakpo blind bloedsnel bommel cody counter flanken fox grapte ingezeten knipoog linkspoot malen meekreeg routinier seconden trekkebenen verrassends wonderwater

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht