Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Wij gaan van eigen kracht uit tegen PSV'

20 september 2019 13:47

Op de persconferentie van vrijdagmiddag gaf Erik ten Hag aan zich niet aan te willen passen aan PSV. "Waarom wel?", voeg Ten Hag zich af. "Wij gaan van eigen kracht uit. Zo deden we het tegen Juventus, tegen Real en tegen Lille. Zo gaan we het tegen PSV ook doen, net zoals we dat vorige keer ook al tegen PSV gedaan hebben."

Dat Ajax afgelopen seizoen hard onderuit ging in Eindhoven speelt volgens de trainer van Ajax geen rol. "Dat is het verleden. Ajax heeft wel vaker verloren in Eindhoven", zei hij daarover. "We kunnen dat doorbreken door normaal te doen en ons eigen spel te spelen. Uitgaan van de waarden waarin wij goed zijn. Dat moeten wij zondag op de mat gaan leggen."

Ten Hag is onder de indruk van de aanval van PSV, maar is het niet eens dat er een parallel loopt met zijn elftal. "Ik zie wel wat verschil. PSV speelt met name met een blok van zes achterin, terwijl ze voorin vier cowboys hebben rondlopen", zo gaf hij aan.




Tags

hag juventus lille parallel rondlopen voeg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal