Transparent
Inloggen
Sluiten

'Hakim Ziyech gewoon inzetbaar tegen PSV'

20 september 2019 13:39

Erik ten Hag gaf op de persconferentie van vrijdagmiddag aan dat hij er van uit gaat dat hij tegen PSV kan beschikken over Hakim Ziyech, ondanks dat hij last heeft van zijn hamstring. "Hij heeft wat klachten, maar het is geen blessure. We moeten wel oppassen dat het geen blessure wordt", aldus Ten Hag. "We hebben nog twee dagen. Ik ga er vanuit dat het goed genoeg is en hij zondag kan aantreden."

De trainer van Ajax bevestigde bovendien dat Lisandro Martínez volledig fit is. De Argentijn had na het duel tegen Lille wat klachten, maar heeft volledig mee kunnen trainen. Of Donny van de Beek tegen PSV gaat spelen, wilde Ten Hag nog niet zeggen. Hij gaf daarbij wel aan dat hij geen risico met hem gaat nemen.




Tags

hag ziyech aantreden beek lille martinez

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao eredivisie forbs henderson kiki liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht