Transparent
Inloggen
Sluiten

André Onana: 'Onze selectie is beter dan PSV'

19 september 2019 09:03 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

André Onana: "Onze selectie is beter dan PSV"; image source: Pro Shots

André Onana heeft vertrouwen dat Ajax de negatieve reeks in Eindhoven tegen PSV weet te doorbreken. Dat geeft hij aan in gesprek met het Algemeen Dagblad. "We weten wat ons te doen staat", aldus Onana. "De duels tussen Ajax en PSV zijn dé toppers van Nederland. Zij zijn onze grote concurrent, maar onze selectie is beter. We moeten er als team klaar voor zijn."

Volgens de doelman maakt het niet veel uit dat PSV een kortere voorbereiding heeft op die wedstrijd, omdat de Eindhovenaren op donderdag voor de Europa League spelen. "We zijn allemaal professionals en in de top volgen de wedstrijden elkaar snel op. Dat hoort erbij", zo geeft hij aan. "Ik zie dat niet zozeer als een voordeel. Het wordt hoe dan ook een echte topper."


Discussieer mee op de forums


Tags

onana nederland topper

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Dit zijn zulke domme uitspraken en ieder jaar komen ze terug...leer er is van. Schone en Veltman hadden er ook een handje van. Desalniettmin heeft Onana gelijk maar spreek dit niet uit van te voren. PSV Ajax 1-4 wij gaan helemaal los daar!
+3/-0

 
9 maanden geleden
Kan er niet een keer iemand zeggen dat Onana een spreekverbod krijgt voor de uitwedstrijd tegen PSV. Elk jaar krijgen we daar op de broek, bijna elk jaar keept hij daar slecht en toch maar weer dat wij zijn de beste. Hoe dom kan je zijn? Hou eens op met die tegenstander motiveren. Zeer goede keeper maar slim is anders.
+1/-0

9 maanden geleden
André hou nou eens op met die stomme uitspraken vlak voor de wedstrijd. Dat zorgt er alleen maar voor dat die boertjes extra gemotiveerd zijn.
+1/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Nou ja altijd beter dan in je schulp kruipen vind ik. Het wordt tijd dat die lampie eens een flink pak slaag krijgen van ons aller AJAX, zo dat is eruit. En als ik de uitspraken van de Mos zie moet dat zeker lukken.
+1/-1

9 maanden geleden
In het interview is het één en al respect wat André voor Psv toont, alleen deze zin word er weer lekker uitepakt als grootspraak.
Maar goed dan heeft van Bommel ook weer wat op te hangen in de kleedkamer zullen we maar zeggen.
Ik heb echt zin in deze wedstrijd, jammer dat we niet meer van zulke wedstrijden hebben in de eredivisie, volgende week woesdag Fortuna thuis, ik word daar als supporter eerlijk gezegd niet meer vrolijk van,hoe goed of slecht ze dan ook spelen het is bijna niet meer te schalen.
Gelukkig hebben we om de 2 weken de CL, wedstrijden die het uiterste vragen voor spelers en supporters daar leef je voor, je eigen echt meten, maar eerst zondag een heerlijke pot.
+1/-0

9 maanden geleden
Onana is een baas.
+1/-0


Ajax E-zine

Meer dan 36.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

bah bedreiging bevolking chelsea china correctie dwtk fier gedeeltes hersenspinsels houder irak iran kernkoppen koen kremlin luigi luigitentorioabc mond navo nederland potter rusland schijt snowden tijdreizen vage valbommen vetorecht volkel