Transparent
Inloggen
Sluiten

Hakim Ziyech: 'Over het algemeen is het een goede wedstrijd van onze kant'

17 september 2019 23:26

Hakim Ziyech was blij dat hij weer in de Champions League mocht spelen. Dat gaf hij aan in gesprek met Veronica. "Uiteindelijk is dit het podium waarvoor je speelt. Iedereen laat zich op dit moment zien", aldus Ziyech. "Op een gegeven moment gingen we iets te ver door in de cirkels. Dat is iets wat er wel uit moet. Op een gegeven moment gingen ze schoppen en dan weet je nooit wat voor blessures je oploopt."

De international van Marokko werd uit voorzorg naar de kant gehaald. "Ik had vooraf al wat last van mijn hamstring. Dan moet je ook geen risico nemen", zo gaf hij aan.

Ziyech vond dat de ploeg over het algemeen goed stond. "We raakten vijf minuten voor rust alleen de grip kwijt, waardoor ze twee of drie keer gevaarlijk waren vanuit de counter", zei hij daarover. "Ook in de laatste tien minuten, toen het al 3-0 stond, kwamen ze er gevaarlijk uit. Daarin moeten we wat slimmer zijn en beter staan. Maar over het algemeen is het een goede wedstrijd van onze kant."

De vleugelaanvaller kijkt OOK al uit naar de wedstrijd van zondag als Ajax het opneemt tegen PSV. "Dat zijn altijd wedstrijden op zich zulke toppers", aldus Ziyech. "We moeten die wedstrijd benaderen zoals we iedere Champions League wedstrijd benaderen. Dan heb ik er een goed vertrouwen in."


Discussieer mee op de forums


Tags

ziyech benaderen cirkels counter hamstring marokko oploopt raakten veronica voorzorg

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws
Tagcloud

ado bag beek blind blinders corrupte cruijffianen dest eredivisie feyenoord fier gouden hag knicks koen liam lidus marokko neres nets oranje pele podcast promes renemar serie spelbos tadic thomas york