Transparent
Inloggen
Sluiten

Quincy Promes: 'Ik ben hier om belangrijk te zijn'

17 september 2019 23:19

Quincy Promes werd in gesprek met Veronica gevraagd naar zijn kopbal waarmee hij de score opende tegen Lille. "Ik heb dat in mijn carrière nog niet vaak gedaan, maar het was een goede bal. Het is niet een van mijn beste kwaliteiten, maar hij kwam goed op mijn hoofd. Het was een belangrijke openingstreffer", aldus Promes. "Ik krijg nu de kans om te spelen. Ik ben hier om belangrijk te zijn en mag nu op een mooi podium als de Champions League de openingstreffer maken. Dat is zeker een mooi moment."

Promes stond tegen Lille op de nummer tien positie. "Het is een van mijn favoriete posities", zo gaf hij aan. "Het was wel even wennen, omdat ik er lang niet heb gespeeld. Maar vandaag pakte het goed uit."

De aanvaller was het eens met de kritiek van Dusan Tadic dat er nog dingen beter moeten. "Af en toe waren we wat slordig in balbezit aan het einde", zei hij daarover. "Dat zijn dingen die er uit moeten. We moeten de wedstrijd gewoon uitspelen zonder hun sterk te maken."


Discussieer mee op de forums


Tags

promes lille dusan tadic uitspelen veronica

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws
Tagcloud

ado bag beek blind blinders corrupte cruijffianen dest eredivisie feyenoord fier gouden hag knicks koen liam lidus marokko neres nets oranje pele podcast promes renemar serie spelbos tadic thomas york