Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic: 'Het is een mooie overwinning, maar het was niet onze beste wedstrijd'

17 september 2019 23:07

In gesprek met Veronica gaf Dusan Tadic aan blij te zijn met de zege, maar de Serviër had ook de nodige kritiek op het spel van Ajax. "Het is een mooie overwinning, maar het was niet onze beste wedstrijd. We hadden dingen beter moeten doen", aldus Tadic. "Ik ben blij met de overwinning, maar er zijn zeker dingen die nog beter worden. We moeten soms beter druk zetten en zorgen dat de restverdediging goed staat. Lille was een paar keer gevaarlijk vanuit de counter en dan moet je soms gewoon een overtreding maken. Dat moeten we beter doen."

De vergelijking werd direct getrokken met een jaar geleden. Ajax opende toen de groepsfase met een 3-0 zege tegen AEK Athene. "Dat is mooi, maar we moeten kijken naar de volgende wedstrijd. Dat is voor ons het belangrijkste", zo gaf Tadic aan.


Discussieer mee op de forums


Tags

tadic aek counter lille veronica

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Ajax E-zine

Meer dan 36.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

allereerst arrest barcelona basten betweter black boa bosman box bunker chelsea control corona donvito dwtk fier gemeente gotze koen liverpool luigitentorioabc milan nederland onzin potter rijkaard schudden smiley uitstraling wereldtoppers