Transparent
Inloggen
Sluiten

Nicolás Tagliafico: 'We willen dezelfde prestatie leveren als vorig jaar'

17 september 2019 10:13

Nicolás Tagliafico geeft in gesprek met De Telegraaf aan dat hij hoge ambities heeft dit seizoen in de Champions League. "Ik kijk uit naar het toernooi. Dat is het allerbelangrijkste van allemaal en we willen dezelfde prestatie leveren als vorig jaar", aldus Tagliafico. "Vorig jaar had ook niemand verwacht dat we de halve finale zouden halen. Dus waarom zou dat nu niet kunnen? Al bekijken we het van wedstrijd tot wedstrijd."

De verwachtingen zijn wel een stuk hoger dan een jaar geleden. "Natuurlijk weten we dat iedereen nu anders naar Ajax kijkt, maar we moeten hetzelfde doen", zo geeft hij aan.

De wedstrijd tegen Lille OSC zal een stuk lastiger gaan worden dan de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen. "De Champions League is totaal iets anders en de wedstrijden worden ook op een andere manier benaderd. Alles is groter, ook eromheen", zegt de verdediger daarover. "Lille is een grote ploeg, die in Frankrijk tweede is geworden achter PSG. We moeten beter verdedigen en proberen veel kansen te creëren."




Tags

tagliafico lille frankrijk heerenveen osc psg telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht