Transparent
Inloggen
Sluiten

Lisandro Martínez: 'Het heeft mij ook wel verrast hoe snel ik ben geacclimatiseerd'

17 september 2019 08:06 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Lisandro Martínez: "Het heeft mij ook wel verrast hoe snel ik ben geacclimatiseerd"; image source: Pro Shots

In gesprek met De Telegraaf geeft Lisandro Martínez aan zich verbaasd te hebben dat hij zich zo snel heeft kunnen aanpassen aan het leven en spelen in Amsterdam. "Het heeft mij ook wel verrast hoe snel ik ben geacclimatiseerd", aldus Martínez. "Daar moet ik de Spaanstaligen Bruno Varela, André Onana, Tagliafico en Edson Alvarez voor bedanken."

Martínez speelde in Argentinië voor Defensa y Justicia, waarmee hij verrassend tweede werd in de competitie. "Ik kreeg een belletje dat Ajax concreet voor me zou worden", zo geeft hij aan. "En een paar dagen later had ik een prettig gesprek met mister Genk, die de interesse bevestigde. Ondanks de interesse van meer Europese topclubs beet ik me vast in Ajax. Ik wist dat ik daarheen wilde."

Ajax betaalde uiteindelijk zeven miljoen euro voor de verdediger. "Dat ik me zo snel kon laten gelden, had ook met de trainingsintensiteit bij Defensa y Justicia te maken. Die was te vergelijken met het hoge niveau bij Ajax. Ik ben blij dat ik het vertrouwen van Marc Overmars samen met mijn ploeggenoten heb kunnen terugbetalen met plaatsing voor de Champions League", zegt hij daarover. "Ik kan en moét nog beter. Ik wil de fans verrassen en trots maken."


Discussieer mee op de forums


Tags

martinez defensa justicia alvarez argentinie belletje genk mister onana overmars tagliafico telegraaf trainingsintensiteit varela

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Strijder, heeft ons 6 miljoen gekost meen ik.
+1/-0

9 maanden geleden
Zes miljoen, zeven miljoen, maakt niet uit! Hij is het dubbele, misschien driedubbele waard!
+1/-0

9 maanden geleden
Hij groeit snel, je ziet hem toch elke keer beter worden, beschikt over de juiste mentaliteit, voetballen leert hij wel bij Ajax.
+1/-0

9 maanden geleden
Topper in wording...Eindelijk eens een echte "klootzak" erbij die zich niet opzij laat zetten..heerlijk zo een speler erbij....idd el nico..een strijder...
+1/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.067 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

bah bedreiging beroep bevolking china correctie dames dwtk fier gedeeltes hersenspinsels houder irak iran kernkoppen koen kremlin luigi luigitentorioabc mond navo nederland potter rusland schijt tijdreizen vage valbommen vetorecht volkel