Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax geeft goede voorbeeld en wint in eigen huis van Jong PSV

16 september 2019 21:56
Foto: Pro Shots

Jong Ajax geeft goede voorbeeld en wint in eigen huis van Jong PSV; image source: Pro Shots

Jong Ajax heeft maandagavond weten te winnen van Jong PSV. Op Sportpark De Toekomst wist de ploeg van Mitchell van der Gaag met 2-0 te winnen. Ryan Gravenberch opende al vroeg de score, terwijl in de laatste minuut Max de Waal voor de eindstand zorgde.

Na zes gespeelde wedstrijden staat Jong Ajax op de zesde plaats van de Keuken Kampioen Divisie. Jong Ajax is wel de ploeg met de meeste gescoorde doelpunten. De ploeg wist al zestien keer te scoren.

Vrijdag speelt Jong Ajax opnieuw. In Deventer staat dan de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles op het programma.




Tags

jong deventer eagles gravenberch waal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Altijd heerlijk om van PSV te winnen. Ik kan uit bovenstaande tekst niet opmaken of dit een terechte overwinning is met dominant voetbal. Fijn dat Ryan weer scoort, want iedereen vindt dit een geweldig talent. Nooit van Max gehoord, maar wel heerlijk voor deze jongen om de 2-0 te scoren.
+1/-0

4 jaar geleden
Jong Ajax is tot veel in staat, maar laat jammer genoeg veel punten liggen door domme rode kaarten. Jong psv heeft veel talent moeten inleveren en dan is Ajax een maatje te groot. Als de jonkies bij de les blijven kan het weer een leuk seizoen worden. Jong Ajax verdient meer publiek.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Op welke manier heeft Jong psv veel talent moeten inleveren? Spelen die nu bij het eerste?
+1/-0

 
4 jaar geleden
Dat is deels waar ,ook zijn er talenten verhuurd maar het zal moeilijk voor de eindhovenaren worden om een rol van betekenis te spelen, maar dat is weer gunstig voor ons.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal