Transparent
Inloggen
Sluiten

Veltman: 'Als centrale verdediger ben je veel aan het scannen'

16 september 2019 15:20

Joël Veltman wordt tijdens de persconferentie, voorafgaande aan Ajax - Lille, gevraagd naar de verschillen tussen de posities rechtsback en centrale verdediger. Veltman: "Centraal ben je veel meer aan het scannen, daar heb ik onder Frank de Boer veel aan gewerkt." Hij laat tussen neus en lippen doorschemeren dinsdagavond centraal te acteren maar als hij aan de rechterkant zou moeten spelen dan is dat geen ook probleem voor hem. "Een mannetje voor je is altijd lekker, daar kun je fel opzitten. Als rechtsback kun je echter meer aanvallen. Beide plekken hebben wel wat."

Later vraagt een journalist of dat hij als 'Amsterdammer' veel mee krijgt van de beleving van de fans in de stad. Veltman: "Ik ben geen echte Amsterdammer maar voel me ondertussen inderdaad wel zo. Ik ben afkomstig van IJmuiden maar vanaf mijn 10e voetbal ik bij Ajax en ondertussen woon ik hier ook al lang. Natuurlijk krijg ik veel mee van het enthousiasme van de fans. Overal waar ik kom word ik erop aangesproken. Leuk is dat."




Tags

veltman boer lille

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal