Transparent
Inloggen
Sluiten

Veltman: 'Als centrale verdediger ben je veel aan het scannen'

16 september 2019 15:20

Joël Veltman wordt tijdens de persconferentie, voorafgaande aan Ajax - Lille, gevraagd naar de verschillen tussen de posities rechtsback en centrale verdediger. Veltman: "Centraal ben je veel meer aan het scannen, daar heb ik onder Frank de Boer veel aan gewerkt." Hij laat tussen neus en lippen doorschemeren dinsdagavond centraal te acteren maar als hij aan de rechterkant zou moeten spelen dan is dat geen ook probleem voor hem. "Een mannetje voor je is altijd lekker, daar kun je fel opzitten. Als rechtsback kun je echter meer aanvallen. Beide plekken hebben wel wat."

Later vraagt een journalist of dat hij als 'Amsterdammer' veel mee krijgt van de beleving van de fans in de stad. Veltman: "Ik ben geen echte Amsterdammer maar voel me ondertussen inderdaad wel zo. Ik ben afkomstig van IJmuiden maar vanaf mijn 10e voetbal ik bij Ajax en ondertussen woon ik hier ook al lang. Natuurlijk krijg ik veel mee van het enthousiasme van de fans. Overal waar ik kom word ik erop aangesproken. Leuk is dat."


Discussieer mee op de forums


Tags

veltman boer ijmuiden lille neus

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Laatste nieuws
Tagcloud

ado bag beek blind blinders corrupte cruijffianen dest eredivisie feyenoord fier gouden hag knicks koen liam lidus marokko neres nets oranje pele podcast promes renemar serie spelbos tadic thomas york