Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic: 'Natuurlijk speelde het ook wel mee dat al een beetje aan Lille en PSV dachten'

16 september 2019 10:24

Dusan Tadic is er zeker van dat de openingstreffer op zijn naam komt te staan. Dat gaf hij aan in gesprek met De Telegraaf. "In de wedstrijd claimde ik het doelpunt al, omdat ik voelde dat ik de bal duidelijk raakte en flink van richting veranderde", aldus Tadic. "Ik heb tegen Klaas-Jan gezegd dat dit zijn allermooiste assist ooit was."

Na de openingstreffer kwam Heerenveen snel weer op gelijke hoogte. "En dan kwamen we goed weg dat de VAR de 1-2 liet afkeuren", zo gaf Tadic aan. "De restverdediging was niet goed, SC Heerenveen counterde goed en kreeg veel kansen, omdat wij niet goed stonden."

De Serviër verwacht de komende wedstrijden een ander Ajax te zien. "Na een interlandbreak moeten wij altijd weer even in ons spel komen. Doordat veel jongens pas donderdag of vrijdag terugkwamen, konden we maar één keer samen trainen", zei hij daarover. "En natuurlijk speelde het ook mee dat we al een beetje aan Lille en PSV dachten. Al zeiden we in de kleedkamer wel dat we van Heerenveen moésten winnen om met een goed gevoel de Champions League in te gaan. En dat is gelukt."




Tags

tadic heerenveen lille afkeuren allermooiste claimde counterde telegraaf terugkwamen var

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat porto ramaj rensch sanchez sevic sosa steijn sutalo topaankoop transferbeleid wijndal