Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Na rust zijn we heer en meester'

15 september 2019 01:19

Erik ten Hag gaf in gesprek met Fox Sports dat de uitslag tegen sc Heerenveen voor een goed gevoel had gezorgd. "Het is altijd afwachten na een interlandperiode hoe ze terug komen en hoe je ze terug krijgt. Je hebt een korte voorbereiding naar de volgende wedstrijd. Als je het dan zo omzet in de wedstrijd zijn we zeer tevreden", aldus Ten Hag.

De trainer van Ajax werd gevraagd naar het spel van zijn ploeg in de eerste helft. "Ik heb het liever over de tweede helft. Daar doen we waar we moeten doen", zo gaf hij aan. "We hadden een heel korte voorbereiding. In de eerste helft deden we het niet altijd goed in de organisatie. In de tweede helft hebben we de puntjes op de i gezet. In de eerste helft creëer je ook al een hoop kansen. Alleen hebben we ook een aantal kansen toegelaten. We komen daar een aantal keren goed weg. Maar ook voor rust hebben we drie of vier goede kansen gehad."

Ten Hag ging verder: "Na rust zijn we heer en meester. Staan we goed in de organisatie en komt Heerenveen er niet aan te pas. We lopen dan uit naar 4-1. Ook een aantal keren vanuit spelsituaties. Daar hebben we nog wel aandacht aan kunnen besteden en dan is het mooi dat het zo uitkomt. We hadden een aantal mooie aanvallen. Er hadden zeker een paar doelpunten bij gekund."




Tags

hag heer heerenveen creeer fox toegelaten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos