Transparent
Inloggen
Sluiten

BBC: Man United wacht op persoonlijk akkoord Trabelsi

4 augustus 2003 13:31

Verslaggever: RvN

Ronald Koeman liet zondag weten nog niet van Van Eijden gehoord te hebben dat er onderhandelingen gaande zijn over Trabelsi. In Engeland komen er steeds berichten over een op handen zijnde transfer van de Tunesier naar Manchester United. Volgens bronnen van de BBC staat alleen een persoonlijk akkoord tussen Trabelsi en Manchester United een overgang van de rechtsback nog in de weg.

Tegenover het Parool zei Van Eijden dat Ajax de rechtsback moet laten gaan als het contractueel vastgelegde bedrag wordt betaald door een geinteresseerde clubs. Volgens de Ajax directeur kunnen slechts drie clubs in Europa een dergelijk bedrag voor een rechtsback betalen. In dat artikel werd nogmaals duidelijk hoe groot de onvrede bij Trabelsi momenteel is. Volgens Koeman is die nauwelijks uit zijn hoofd te praten.

Meer op




Tags

trabelsi bbc eijden koeman engeland onvrede tunesier vastgelegde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag hato henderson hlynsson jong kiki mannsverk nypan pasveer potter ramaj roon rulli sevic shogun sutalo tahirovic taylor vos