Jong Ajax verspeelt zege in Doetinchem na vroege rode kaart in tweede helft

13 september 2019 21:59

Jong Ajax verspeelt zege in Doetinchem na vroege rode kaart in tweede helft; image source: Pro Shots

Jong Ajax is vrijdagavond onderuit gegaan op bezoek bij De Graafschap. De ploeg van Mitchell van der Gaag ging met 3-2 onderuit. Ajax stond dankzij treffers van Lassina Traoré en Ryan Gravenberch bij rust nog met 0-2 voor, maar na een snelle rode kaart van Quinten Timber kantelde de wedstrijd volledig. Jong Ajax werd volledig onder de voet gelopen en zag de Doetinchemmers uiteindelijk drie keer scoren. Het winnende doelpunt van Seuntjes leek echter buitenspel, maar de treffer werd toch toegekend.

Aan de zijde van Jong Ajax maakte Carel Eiting zijn rentree. Hij speelde 45 minuten. Linksback Juan Castillo maakte zijn debuut en speelde de gehele wedstrijd.