Transparent
Inloggen
Sluiten

Contract Sergiño Dest verlengd tot 2022

13 september 2019 14:04 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Contract Sergiño Dest verlengd tot 2022; image source: Pro Shots

Via de officiële website meldt Ajax dat het een overeenstemming heeft bereikt met Sergiño Dest over een nieuw contract. De rechtsback ligt nu tot de zomer van 2022 vast in Amsterdam. In het contract is bovendien een optie opgenomen voor nog een seizoen. Het oorspronkelijke contract van Dest zou in 2021 aflopen. Sinds 2012 speelt de verdediger al voor Ajax.

Meer op Ajax.nl




Tags

dest

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Hier kan je eigenlijk heel kort over zijn: Fantastisch nieuws dit en ze zijn nu al aan het bouwen voor de toekomst. Ga zo door Marc en we zetten op deze manier de rest van onze Eredivisie tegenstanders voor jaren buitenspel. Op naar nummer #35. Ok, sorry het is toch wat langer geworden dan ik in 1e instantie had gedacht maar het is en blijft fantastisch nieuws.
+1/-0

4 jaar geleden
Schijn bedriegt die contract verlengingen hebben niets met kwaliteit te maken louter alleen om de spelers te binden. IN HET VERLEDEN zijn er heel veel spelers naar elders vertrokken. Ik vind wel dat de staf tot het besef is gekomen heel goed bezig is om van Ajax een stabiele club te maken.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos