Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic is er definitief gewoon bij

13 september 2019 13:57

Erik ten Hag laat vrijdagmiddag tijdens de traditionele persconferentie weten dat de inzetbaarheid van Dusan Tadic betreffende het duel tegen SC Heerenveen geen probleem zal zijn. Ook over Donny van de Beek heeft hij bemoedigend nieuws: de aanvallende middenvelder is duidelijk op de weg terug maar kan nog niet volledig met de groep meetrainen.

Verder laat hij tussen neus en lippen weten dat hij al eerder bondscoach Ronald Koeman tipte over de prima ontwikkeling van Sergino Dest en zich te kunnen vinden in het nieuwe plan van de KNVB betreffende de jeugdopleiding.

Noussair Mazraoui is afwezig tegen Heerenveen vanwege een spierblessure. Eerder werd aangenomen dat het om een probleem aan het kniegewricht ging.




Tags

tadic heerenveen beek bemoedigend dest hag kniegewricht knvb koeman mazraoui tipte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal