Transparent
Inloggen
Sluiten

Edwin van der Sar: 'Op dit moment is Ajax het belangrijkste'

13 september 2019 12:39 - The Telegraph
Foto: Pro Shots

Edwin van der Sar: "Op dit moment is Ajax het belangrijkste"; image source: Pro Shots

Edwin van der Sar wordt gelinkt aan een functie binnen de directie van Manchester United. In gesprek met The Telegraph geeft de huidige algemeen directeur van Ajax aan niet uit te sluiten dat dit ooit zal gaan gebeuren. "Je weet het nooit", aldus Van der Sar. "Op dit moment is Ajax het belangrijkste waar ik al mijn tijd en moeite in stop. Wat er in de toekomst gebeurt, zullen we zien."

Ook als directeur wil Van der Sar groeien en leren. "Dat doe je als voetballer, als jonge speler. Dat gebeurde toen ik naar Italië ging en toen ik naar Fulham en Manchester United ging. Dat is nu hetzelfde", zo geeft hij aan. "Ik stopte met spelen in 2011, volgde een master in sportmanagement en begon in 2012 als marketingdirecteur. Je leert langs de lijn en neemt natuurlijk alles met je mee op commercieel gebied. Op die manier wil ik mezelf ontwikkelen en dat past momenteel perfect bij Ajax."

Meer op The Telegraph


Tags

sar fulham marketingdirecteur master sportmanagement telegraph

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Je hoort nogal wat sombere verhalen over dat United in Albion. Eigenlijk is het met die club alleen maar bergafwaarts gegaan sinds die overname uit de U.S..Het is nu een wespenest waar iedereen over iedereen heenvalt. En bijv. die aanstelling van Solskjear een compleet schot in het duister is/was nadat men die vreselijke Mourinho had afgevooerd, Kortom, van der Sar zou wel heel dom zijn om daar in de huidige omstandigheden in te gaan stappen. Helemaal omdat hij met Ajax aan een proces bezig is dat moet leiden naar een hele gezonde sportieve en financiele toekomst van onze club!
+3/-0

11 maanden geleden
De belangrijkste woorden in dit artikel zijn "op dit moment"... Maar als Ajax zo onstuimig blijft doorgroeien, blijft het voor hem natuurlijk ook interessant.
+1/-0


Ajax E-zine

Meer dan 36.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

akwasi beperking bevolkingsgroepen blah blank clubman derksen fier genee ghana individuen jongeren joost juh koen luigitentorioabc lvb medemens middelmaat nederland ontkerkelijking onzin potter rein renemar slachtoffer slaven slavernij term wijken