Transparent
Inloggen
Sluiten

Jasper Cillessen: 'Het is mooi dat ik weer terugkeer in Amsterdam'

5 september 2019 13:55 - NOS.nl
Foto: Pro Shots

Jasper Cillessen: "Het is mooi dat ik weer terugkeer in Amsterdam"; image source: Pro Shots

In gesprek met de NOS geeft Jasper Cillessen aan al gehoopt te hebben dat hij met Valencia in de Champions League tegen Ajax zou gaan spelen. "De avond daarvoor, toen Ajax doorkwam, zag ik dat ze in pot 2 zaten. Toen wilde ik uit pot 2 Ajax hebben", aldus Cillessen. "Ik heb ontzettend veel reacties gehad na de loting. Het is mooi dat ik weer terugkeer in Amsterdam."

Het is echter niet zo dat ze bij Valencia blij zijn dat ze Ajax gaan treffen. "Bij ons hing niet de vlag uit", zo geeft hij aan. "Ajax is een fantastische ploeg met een fantastische achterban. Vooral de Champions League wedstrijden in de Johan Cruijff ArenA zijn weergaloos. Dat maakt het niet makkelijker, maar we hebben er wel zin in."

Meer op NOS.nl


Tags

valencia arena doorkwam nos vlag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Valencia, een mooie ploeg en sympathieke ploeg om te treffen. Hele andere club dan Atletico Madrid bv of Real.

Ben benieuwd. Zal met het huidige elftal wat nog onder constructie is, nog een hele klus worden om Valencia in de CL te verslaan. Mooie uitdaging, iets wat Hakim, Dusan en Donny echt nodig hebben. De eredivisie kennen ze nu wel. Daar moeten andere jongens nu opstaan. Tijd voor Traore, Eiting, Gravenbergh, Promes,
Mazraoui, Martinez, Marin, Alvarez en Eiting om het te laten zien, want als ze het niet in de eredivisie kunnen, dan wordt het CL een heel lastig verhaal.

Joel Veltman heeft misschien wel de kans van zijn leven om zich nu onomstreden te maken. Ik wist het wel als ik Veltman was, hij kan nu een heel jaar zich in de basis spelen als hij slim is. En met een fantastisch jaar afscheid nemen.

Alvarez echter zal hem gaan aftroeven centraal achterin, kan bijna niet anders.

Veltman - Blind achter in weet Ten Hag diep ook wel, is veel te klein.

Enige wat CL proof is, is Alvarez - Blind.

Blind moet daar blijven, want hij heeft het overzicht, de feel voor die positie, de leeftijd, net als zijn vader. De ervaring en hij kan indribbelen. Nu moet ingespeeld gaan raken met Alvarez asp.

Dat is mijn tip aan de trainers.

En ook Martinez - Alvarez uit proberen, in dat geval heb je met Nico en Onana,
4 spaans talige sprekende spelers.

Dan heb je twee opties Europees.

Blind - Alvarez
Martinez - Alvarez

Corrigeer me als ik het verkeerd heb.
+1/-1

reactie verwijderd

9 maanden geleden
Jasper is weer even te zien in Amsterdam. Je gaat het moeilijk krijgen Jasper
+1/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.069 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

aarde acteert antony beademen blind bloedvatafwijkingen corona deeltje dest dwtk einstein fier flut heelal koen lichtsnelheid luigitentorioabc martinez natuurkunde ontsnappingsenergie potter racisme tadic theorie tijdreizen vergelijkingen vertonghen werkelijkheid ziyech zzp