Transparent
Inloggen
Sluiten

'Grasmat Johan Cruijff ArenA na twee maanden alweer vervangen'

4 september 2019 16:35 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Grasmat Johan Cruijff ArenA na twee maanden alweer vervangen"; image source: Pro Shots

Voetbal International weet te melden dat tijdens de interlandperiode de grasmat van de Johan Cruijff ArenA wordt vervangen. De huidige mat zou niet voldoen aan de kwaliteitseisen. De uiteenlopende weersomstandigheden hebben volgens Ajax een negatieve invloed gehad op de staat van het grasveld. Bovendien is ook het dak veelvuldig open geweest. De huidige mat werd begin juli gelegd, maar omdat deze niet voldoet aan de eisen van Ajax wordt deze nu vervangen.

Meer op VI.nl


Tags

arena dak grasveld kwaliteitseisen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
7 maanden geleden
Of gewoon gravel, net zo lekker om slidings op te maken.
+2/-0

 
7 maanden geleden
Waarom niet gewoon stenen? Daar wordt je man van.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Of zoals AZ alleen maar uit wedstrijden
+3/-0

7 maanden geleden
Gewoon we toch ook in het ADO stadion spelen.
+1/-1

7 maanden geleden
De grasmat in de JC Arena blijft een zorgenkindje. Als je bij ziu houden hoe vaak er iemand uitglijdt op welke mat er dan ook inligt, dan raak je de tel kwijt. Echt een grasmat een topclub onwaardig. Maar het schijnt niet anders te kunnen met een ondergrond van beton en een te dunne grondlaag.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Opvallend dat de Arena tijdje terug stond te vertellen dat het lek boven was. Ze hadden het goeie gras gevonden en konden vrij precies het gras in de gaten houden en dingen regelen (bewatering etc).

Snap ook niet waarom het dak zo vaak dicht was.
+1/-0

7 maanden geleden
Laat de Johan Cruijff arena eerst maar een voetbal stadion worden, dan is het leed geleden. Als de plannen voor een nieuw stadion in Rotterdam doorgaan dan krijgt Feijenoord de zelfde problemen met het gras. De pop concerten moeten stoppen.
+1/-0

7 maanden geleden
Bouwen we toch gewoon een echt voetbalstadion? :)
+1/-0

reactie verwijderd

Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.116 fans gingen je al voor.Laatste nieuws
Tagcloud

antony babel bekerfinale bogarde braziliaan burzlew corona delcampo donvito dwtk echteld eiting elftalmeester eredivisie exponent fier hag heyman koen luigitentorioabc neres overmars pepe potter renemar rojocoko sterren tadic terugblik uefa