Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Mateo Cassierra verkocht aan Belenenses

3 september 2019 11:00 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Officieel: Mateo Cassierra verkocht aan Belenenses; image source: Pro Shots

Ajax heeft bevestigd dat Mateo Cassierra per direct is vertrokken naar CF Os Belenenses. Ajax heeft met de Portugese club een akkoord bereikt over een definitieve transfer. Cassierra kwam in 2016 naar Ajax en speelde in totaal 34 officiële wedstrijden in het eerste elftal. Hij had nog een contract voor twee seizoenen.


Tags

cassierra belenenses mateo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Goede zaak voor beiden. Succes Mateo!
+2/-0

10 maanden geleden
Was een miskoop maar heeft ook nooit vertrouwen gekregen. Wisselde mooie acties af met amateurisme. Ik zou hem als Ajax zijnde wel een concurrentiestrijd met Traore gunnen. voor nr 3 achter Tadic en Huntelaar. Zo slecht is deze kerel niet.
+1/-0

10 maanden geleden
Als hij een van die kansen thuis tegen PSV gescoord had was het waarschijnlijk anders afgelopen met hem. Jammer ik zag het altijd wel in hem zitten. Het is te hopen dat Hunter fit blijft en Brobbey/Traore aan kunnen haken bij het niveau, anders moet je er imo iets bij halen.
+1/-0

reactie verwijderd


Ajax E-zine

Meer dan 36.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

aarde acteert antony beademen blind bloedvatafwijkingen corona deeltje dest dwtk einstein fier flut heelal koen lichtsnelheid luigitentorioabc martinez natuurkunde ontsnappingsenergie potter racisme tadic theorie tijdreizen vergelijkingen vertonghen werkelijkheid ziyech zzp