Transparent
Inloggen
Sluiten

Edwin van der Sar: 'Ik begrijp Erik ten Hag zijn keuze heel goed'

2 september 2019 22:07 - Fox Sports
Foto: Pro Shots

Edwin van der Sar: "Ik begrijp Erik ten Hag zijn keuze heel goed"; image source: Pro Shots

Edwin van der Sar begrijpt waarom Erik ten Hag niet naar het voetbalgala is gegaan. Dat gaf de algemeen directeur aan in gesprek met Fox Sports. "Ik begrijp zijn keuze heel goed", aldus Van der Sar. "Uiteindelijk is dit een avond die vrij staat, dus niemand wordt verplicht om er te zijn. Uiteraard hebben we het er met hem over gehad. Voor mij was het geen reden om niet te gaan. Erik heeft zijn statement gemaakt en dat doet hij heel goed."

De algemeen directeur ziet al verbetering. "Ik zag vanochtend al een feitje, dus het lijkt er op dat het aan het omslaan is", gaf hij lachend aan.


Tags

sar hag fox statement voetbalgala

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Slappe hap die vd Sar, had je trainer gesteund in deze bizarre hetze die 1.5 jaar gaande is. Op niks gebaseerd deze fictie roddels.
+2/-1

10 maanden geleden
Als je werkelijk achter je trainer wil staan dan steun je hem door ook weg te blijven.
Nu blijft het zo'n smeulend vuurtje.
+1/-1

10 maanden geleden
Ik vind het heel professioneel van Edwin, al had ik liever gezien dat niemand van Ajax was gegaan, maar dat is omdat ik het gewoon een kut krant vind.

De keuze van Ten Hag om niet te gaan is om persoonlijke redenen en dat is gelukkig gerespecteerd, maar was dus niet zo erg dat de hele club moet wegblijven.

V.d. Sar is duidelijk gegroeid in zijn functie, fijn om te zien.
+6/-1

10 maanden geleden
Ten Hag heeft bij alle clubs waar hij heeft gewerkt succes gehad. Dat kan niet als je een onbenul bent. Laten we koesteren wat we hebben.
+4/-0

10 maanden geleden
Ik hoop dat Edwin nog meer en meer gaat groeien in zijn rol, maar het wordt al beter. Hij wordt nooit een Leo Beenhakker of Michael van Praag of Robben, maar goed het gaat steeds beter en ook met de club. Fijne voor Ajax en voor sar zelf is dat hij gewoon nog steeds 1 van de beste keepers ever is. En wereld beroemd is net als een Beckham, maldini of Buffon.
+2/-1

reactie verwijderd


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.069 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

bedreiging bevolking chelsea china correctie dwtk fier gedeeltes hersenspinsels houder irak iran kernkoppen kernwapens koen kremlin luigitentorioabc navo nederland opsporingsdiensten potter rusland schijt sleepwet snowden tijdreizen vage valbommen vetorecht volkel