Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] Ajax bevestigt verhuur Lisandro Magallán

2 september 2019 18:43 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

[Update] Ajax bevestigt verhuur Lisandro Magallán; image source: Pro Shots

Lisandro Magallán maakt het seizoen af bij Alaves. Dat weet De Telegraaf te melden. De Argentijnse verdediger wordt door Ajax verhuurd aan de Spaanse club. Magallán kwam begin dit jaar naar Ajax, maar kwam tot nu toe pas zes officiële wedstrijden in actie voor Ajax. De club heeft echter nog geen definitieve streep door hem gezet, waardoor hij nu verhuurd is.

Update 18:43: Ajax heeft het vertrek van Lisandro Magallán bevestigd. De Argentijn vertrekt voor een jaar op huurbasis naar Deportivo Alavés. De Spanjaarden hebben bovendien een optie tot koop bedongen.

Meer op Ajax.nl




Tags

magallan alaves deportivo telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Wie heeft deze man gescout?? Hopen dat het wat wordt nog maar vrees het ergste. 9 miljoen is toch best veel. Desalniettmin, succes!!
+1/-0

 
4 jaar geleden
Het lijkt er toch op dat er vele missers blijken te zitten in die nieuwe scouting. Met Cassiera, Magallan, Marin en Bande, investeer je zo 40-45 miljoen in een hoop onzin. Gelukkig zijn er ook veel goed en blijft de balans positief maar het lijkt net of het gokken is i.p.v. goede scouting.
+3/-1

 
Die 9 miljoen boeit me niet eens zoveel, dat hij uitgleed op het moment suprême tegen Tottenham doet voor altijd pijn.
De laatste kans om nog een keer de cup met de grote oren te winnen vergooit.
Een jaar lang is Ajax met hem bezig geweest, een jaar lang heb ik van iedereen gelezen dat hij er geen pepernoot van kan terwijl ik hem nooit had zien spelen.
Je vraagt je eigen toch af hoe zoiets mogelijk is.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Precies, hoe kan je nou weer uitglijden op het beslissende moment tegen Tottenham. Glij dan uit ergens in je eigen keuken ofzo maar niet in de halve finale CL. Niet dat het helemaal zijn schuld is maar toch weer dikke min voor hem. Ik geloof er helemaal niet in dat hij nu verhuur opeens bij Ajax in de basis kan. Ken een heleboel Argentijnen en die hebben deze aankoop door Ajax nooit begrepen.
+1/-2

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Die uitglijder deed me sterk denken aan die van Chivu in 2004 op vrijwel identieke wijze in de CL uit bij Milan. Ook toen stond Ajax in winnende positie om door te stoten in die CL. Bizar natuurlijk, zeker omdat een club als Liverpool in die periode een schier hopeloze achterstand in de finale tegen datzelfde Milan nog wist om te buigen, net als die ongelofelijke ontsnapping tegen Barcelona vorig seizoen. Erg veel mazzel dus, net zoals Spurs dat vorig seizoen in die CL zeker 4x, incl. poulefase, op miraculeuze wijze ontsnapte. Zo zie je maar dat ook grote ploegen die CL kunnen winnen door een flinke dosis geluk. Helaas behoor(de)t Ajax wat dat betreft dus niet tot dat selecte groepje.
+1/-0

4 jaar geleden
Mooi dat er ergens schoon schip wordt gemaakt, maar enkele directe versterkingen zijn best welkom.
+2/-0

4 jaar geleden
Lijkt me het beste zo voor beide partijen. Wellicht bloeit hij daar op.
+2/-0

forum-beheerder 4 jaar geleden
Tuurlijk heel slecht dat ie net op zo’n moment uitglijdt, maar persoonlijk vind ik het vooral een fout van de coach.
Op zo’n moment ga je toch geen extra cv erin zetten waar je totaal geen vertrouwen in hebt omdat ie al een aantal van die domme momenten had? Dat is vragen om problemen omdat er dan toch wat onduidelijkheid optreedt.

Maar mooi dat ie verhuurd is. Was ook geen zicht op enige speeltijd.
+1/-0

4 jaar geleden
Mag in één adem genoemd worden met grootheden als Kuffour, Atouba en Urzaiz.
+4/-0

4 jaar geleden
Dit is goed voor alle partijen. Nu die andere speler op een doodlopende weg nog, Labyad.
+2/-0

4 jaar geleden
Mag ik zeggen dat ik het jammer vind? Hoe kan dat nou, dat hij mislukt?! Kwam sympathiek over en dat Marc zo stellig hem wilde?! Wat is er verkeerd gegaan. Er is ook nog een Spaans sprekende enclave dus !!..jammer
+2/-0

 
4 jaar geleden
Ik vind het ook jammer. Deze man stond wel in de top van Argentinie achter in. Sta je niet zomaar. Maar ja.

Martinez, Tagliafco en Alvarez, Sanchez, Neres bv staan er wel in 1 keer.

Voor een Cv in de CL is mangalan ook wel klein. Tenzei je Cannvaro bent. Dat is misschien wel een uitzondering. Wat doe je met Mangalan tegen Lorente of Kane...kansloos.

Martinez is echt een bijter net als Nico. Dat is niet fijn om tegen te spelen. Mangalan is gewoon zo aardig. Ik heb het idee dat ik hem nog dol op mijn 36e.
Klaas Jan zou ook wel onder de indruk van hem zijn en wint vast elk kopduel van hem.

Veel spelers weg, 11 nu van afgelopen seizoen.

Veel.

In de breedte zijn we helemaal niet er op vooruit gaan. Het team en de coach heeft wel meer CL ervaring en prijzen nu binnen. 3 cups en 2 keer CL voorronde behaald. en de Halve finale met Erik. En ergens ook nog de EL finale voor een groepje.

Wober zou gewoon heel fijn zijn weer in deze groep, als ik zag hoe hij speelde als een man tegen Lewandoski, toch wel 1 van de beste spitsen van Europa.....

Kan Schuurs, Mangalan, Veltman, Mazraoui, Dest..en Nico? Zelfs niet aan tippen.

Max Wober. Weer terug in Oostenrijk. Ik had hem meteen terug gehaald.

En een cypriotische sloper van Apoel, alleen al om de laatste 10 minuten Lorente een ellenboog te geven als hij weer wil doorkoppen.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Wöber terug !!! Don Vito helemaal mee eens. Lag goed in de groep en voetbalde sober , maar nuttig en was nog jong ! Maar goed. We moeten maar weer een blik jeugd open trekken! Er loopt genoeg rond. Ten Hag durft t niet helemaal aan met Schuurs lijkt wel.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Er is geen jeugd dat nu centraal kan staan, ZOVER IK WEET?

Wober, was eindelijk aan na een lange aanloopperiode. Ik zie hem graag weer terug komen. Hij is al bekend.
+1/-0

4 jaar geleden
Waar gewerkt wordt daar vallen spaanders, de spelers zijn geen machine
+2/-0

reactie verwijderd


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor transferbeleid vos wijndal