Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag niet naar voetbalgala Telegraaf: 'Ik ga niet gezellig doen met mensen die suggestief zijn'

1 september 2019 16:58 - Fox Sports
Foto: Pro Shots

Erik ten Hag niet naar voetbalgala Telegraaf: "Ik ga niet gezellig doen met mensen die suggestief zijn"; image source: Pro Shots

Na deze zege tegen Sparta werd Erik ten Hag op Fox Sports gevraagd naar de berichten van afgelopen week vanuit met name De Telegraaf dat er binnen de selectie van Ajax onvrede zou zijn over Ten Hag en dat Alfred Schreuder een lek was richting de pers. "Ik heb zoveel insinuaties en suggesties gehoord. Ik ga uit van loyaliteit en vertrouwen. Ik neem ook aan dat dat zo gebeurd is", aldus Ten Hag. "We hebben heel goed samen gewerkt. We hebben een heel mooi seizoen gemaakt, maar dat is nu afgesloten. We zitten nu in een nieuw seizoen."

De trainer van Ajax zal maandagavond niet naar het voetbalgala van De Telegraaf gaan. "Het is jammer, want Ajax valt daar in de prijzen. Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong, Dusan Tadic en ik was de beste trainer", zo gaf hij aan. "Maar gezien de afgelopen tijd voel ik me niet geroepen om daar naar toe te gaan. Ik ga niet gezellig doen met mensen die suggestief zijn."


Tags

hag erik gezellig suggestief voetbalgala alfred berichten dusan fox frenkie geroepen insinuaties jong loyaliteit matthijs onvrede pers schreuder sparta suggesties tadic

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden (gewijzigd)
Het enige juiste signaal.
3 weken geleden
Hij heeft gelijk ook!
3 weken geleden
Mooi zo, dat achtebakse gestook zonder enig feit gaat nergens over. Telegraaf is de mediapartner van Ajax, lekker afscheid van nemen. Riool journalistiek pur sang!!
3 weken geleden
Vorig seizoen: CL halve finale, landskampioen en beker.
Dit seizoen: JC schaal, plaatsing CL en koploper Eredivisie.

Valentijn en consorten moeten misschien eventjes nederig hun mond houden.
3 weken geleden
Gelijk heeft ie, boycotten die hap. Eigenlijk zouden Tadic, de Jong en de Ligt dat ook moeten doen.
3 weken geleden
Prima kerel, Valentijn. Weet nergens iets van maar ach, het is wel vermakelijk. Persoonlijk denk ik dat we ons zo veel te veel laten kennen.
 
3 weken geleden
Dat is misschien wel zo, en ik vind ook dat je je als media niet moet laten censureren, of je nu mediapartner bent of niet. Het is misschien ook wel goed om af en toe de boel een beetje op scherp te krijgen, maar de telegraaf is bewust onrust aan het stoken.
 
3 weken geleden (gewijzigd)
Ik zou toch gaan , voor de prijswinnaars! Laat toch Lullen. We weten beter, toch ? Zo geef je het een podium!! Zeg wat je er van vindt, dan is t klaar.
3 weken geleden
Enige juiste keuze. Telegraaf moet eens gaan begrijpen dat ze een groot deel idioten zijn.
3 weken geleden
Zo dat is nog eens een duidelijk statement naar de Telegraaf toe en iedereen die in die hetze meegaat.
Respect.
3 weken geleden
Niemand is groter dan de club AJAX, dus ook suggestieve persmensen niet!
3 weken geleden
Een kanjer onze Erik en ook Daily die stelling neemt tegen het achterbakse bericht over zijn positie op het veld. De huichelaar Falentijn lekker boycotten. Heerlijk.
3 weken geleden
Als hij ontslagen wordt, is het Valentijnsdag.
3 weken geleden
Ten Hag heeft de betreffende spelers op de hoogte gebracht.
Ten Hag weet hoe het hoort.
Driessen is een journalist die alleen bij de Telegraaf kan en mag werken gezien het imago van de krant.
 
3 weken geleden
Die Driessen heeft nu schijnbaar een stuk geschreven waarin hij meent dat Ten Hag de Valentijn, waarover wordt gezongen, uit het lied is. Die gast is helemaal geschift volgens mij....
3 weken geleden
Dit toont aan dat Ten Hag recht-door-zee is en geen zoete broodjes wenst te bakken met figuren die voortdurend aan zijn stoelpoten zitten te zagen, ongeacht de resultaten.
Voor Louis zou zo'n Valent(az)ijn figuur een geschenk uit de hemel zijn voor zijn "wij-tegen-de-boze-wereld" tactiek. Ten Hag daarentegen reageert heel gepast op zijn manier en laat die persmuskiet verder in zijn sop gaarkoken.
Het zou me niet verbazen als Ten Hag het bij die trieste meneer Driessen verbruid heeft omdat hij juist NIET allerlei sappige verhaaltjes wil lekken.
Verslag van Sparta - Ajax vandaag in de Volkskrant gezien? Willem Vissers is al heel lang mijn favoriete voetbaljournalist. Zelfde hoge niveau als Ten Hag.
3 weken geleden
Heel goed. Normaal hou ik er niet zo van om de pers tot vijand te verklaren (er zijn de laatste tijd iets te veel eikelige wereldleiders die dat doen), maar ik dit geval maak ik voor de Telegraaf graag een uitzondering. Zou die Driessen niet beseffen dat hij op deze manier niet Ten Hags positie in gevaar brengt, maar zijn eigen?
 
3 weken geleden
Inderdaad, Wambie. Dat snapt Driessen niet omdat zijn eigen eer en glorie voor alles gaan en zijn langetermijnvisie maximaal een dag of twee beslaat.
3 weken geleden
Zo is het altijd gegaan en zo zal het altijd blijven in de media. Eind vorig seizoen was alles hosanna. Nu spelen ze 1 x gelijk tegen een cypriotische ploeg, kan ineens niemand meer goed met elkaar om. Als ze straks 3 wedstrijden winnen dan is alles waarschijnlijk weer hosanna. Kranten moeten gevuld worden. Driessen, Derksen enz blijven toch journalisten van het niveau Weekend/Prive. Alles flink aandikken, anders luistert niemand er naar. Hoort gewoon bij hun werk.
reactie verwijderd

Laatste nieuws