Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax wint na bizarre slotfase van Almere City

30 augustus 2019 21:57
Foto: Pro Shots

Jong Ajax wint na bizarre slotfase van Almere City; image source: Pro Shots

Jong Ajax heeft vrijdag op zeer spectaculaire wijze weten te winnen van Almere City. Op Sportpark de Toekomst werd met 3-2 gewonnen. De winnende treffer viel pas diep in blessuretijd.

Almere City was halverwege de tweede helft al op voorsprong gekomen, maar vlak op tijd kwam Ajax op gelijke hoogte via Lassina Traoré. Het duel leek daarmee af te stevenen op een gelijkspel, maar in blessuretijd kwam Almere via Venema opnieuw op voorsprong.

Jong Ajax probeerde nogmaals aan te zetten en maakte via Noa Lang binnen de minuut alweer gelijk. Het krankzinnige was nog niet afgenomen. In de vijfde minuut kreeg Venema een directe rode kaart, terwijl Jong Ajax een minuut later tot grote vreugde van iedereen via Jurgen Ekkelenkamp de winst pakte.




Tags

jong venema ekkelenkamp krankzinnige spectaculaire traore

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Knotsgekke wedstrijd! Traore klopt echt op de deur voor het 1e.
+2/-0

4 jaar geleden
Knotsgek dat zeker. Maar wat heeft dat Jong een hele zwakke verdediging, een proces overigens dat al een aantal jaar aan de gang is. Nu al 9! tegengoals na amper 4 wedstrijden.

Ajax schijnt er maar niet in te slagen om behoorlijke verdedigers op te leiden, m.u.v. de Ligt,die op hun beurt dan weer doorstromen naar de hoofdmacht. Jaja, we hebben jarenlang tot ons leedwezen moesten aanschouwen dat de zelf opgeleide spelers voor die linie, en dat waren/zijn er heel wat, zwaar door de mand vielen. Nu men ook financieel aan de weg timmert oriënteert de club zich voornamelijk op de Zuid Amerikaanse markt om dat probleem te tackelen, en dat legt de club vooralsnog geen windeieren!
+2/-0

4 jaar geleden
Ik ben erg benieuwd hoe de doorstroming van Jong naar het eerste gaat lopen. Het niveau van het eerste is omhoog gegaan. Er is relatief veel gekocht. Het wordt dus moeilijker als talent om op het gewenste niveau te komen. Trajecten zullen vaker via Jong en daarna verhuur (Eredivisie) gaan verlopen, denk ik. Alleen de toptalenten kunnen er misschien meteen staan en geleidelijk instromen. Hoe zal dat bijvoorbeeld gaan met Schuurs? Die kan het Eredivisieniveau al aan, en moet wekelijks wedstrijden spelen om door te groeien. Maar waar gaat hij dat doen?
+1/-0

4 jaar geleden
Toch vind ik het onbegrijpelijk dat men het nodig vindt om dat mooie shirt uit te trekken en zelfs weg te gooien. Los van het feit dat je compleet onnodig geel krijgt, is het ook nog eens gewoon een teken van ultiem disrespect voor je club. Maar ja. Wie ben ik?
+1/-0

4 jaar geleden
Twee klasse goals op het laatst van Noa Lang en Jurgen Ekkelenkamp!
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal