Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax hofleverancier van selectie Jong Oranje

30 augustus 2019 12:49 - Ons Oranje
Foto: Pro Shots

Ajax hofleverancier van selectie Jong Oranje; image source: Pro Shots

Met liefst vier spelers is Ajax hofleverancier van de definitieve selectie van Jong Oranje. Bondscoach Erwin van de Looi heeft voor het EK kwalificatieduel tegen Jong Cyprus Dani de Wit, Perr Schuurs, Noa Lang en Kjell Scherpen geselecteerd. In de voorlopige selectie zat ook nog Kik Pierie, maar de verdediger is afgevallen.




Tags

jong hofleverancier oranje afgevallen cyprus erwin looi pierie scherpen schuurs

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Wikipedia: Een hofleverancier is een bedrijf dat of een persoon die producten of diensten levert aan een koninklijk of keizerlijk hof. In Nederland en België zijn sommige van deze leveranciers erkend door het hof zelf, en zijn titularis van een brevet of bewijs. In Nederland is het tegenwoordig een eretitel, waarbij het niet meer zo is dat de hofleverancier ook werkelijk goederen of diensten aan het hof levert.
+1/-1

4 jaar geleden
Hee, kijk, ook Kluivert is er bij. Hoe gaat het in Rome, Justin?
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat porto ramaj rensch sanchez sevic sosa steijn sutalo topaankoop transferbeleid wijndal