Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] Ajax bevestigt terugkeer van Juan Familia Castillo

30 augustus 2019 15:03 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

[Update] Ajax bevestigt terugkeer van Juan Familia Castillo; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat Ajax de selectie gaat versterken met Juan Familia Castillo van Chelsea. Directeur voetbalzaken Marc Overmars heeft bovendien ook een optie tot koop weten te bedingen op de jeugdinternational van Nederland. De 19-jarige linkspoot is afkomstig uit de jeugdopleiding van Ajax, maar vertrok in 2016 naar Chelsea. Donderdag was hij al op De Toekomst voor een deel van zijn medische keuring en om het papierwerk in orde te maken.

Update 15:03: Ajax heeft bevestigd dat Juan Familia Castillo terugkeert in Amsterdam. Via de officiële website meldt de club dat de linksback voor een jaar wordt gehuurd van Ajax en er bovendien een optie tot koop is bedongen.

Meer op Ajax.nl


Tags

castillo familia juan chelsea optie terugkeer amsterdam bedingen jeugdinternational jeugdopleiding keuring linksback linkspoot marc nederland overmars papierwerk terugkeert toekomst voetbalzaken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Hmm, een linksback die alleen minuten heeft gemaakt bij de beloften van Chelsea. Een echte aankoop voor de breedte dus. Is welkom hoor, begrijp mij niet verkeerd. Ik hoop eerlijk gezegd nog op een stuntje op de markt. Eentje die je meteen zou opstellen!
3 weken geleden
Zo zie je maar, gras is niet altijd groener bij de buren. Welkom terug !
3 weken geleden
Ik denk een goede aankoop in voorbereiding op het vertrek van Tagliafico volgend jaar, wat vrees ik onvermijdelijk zal zijn. Ook weer een Nederlandse jongen en jeugdinternational, dus dat past wel in het plaatje van Ajax om ook in te zetten op Nederlandse internationals. We beginnen ondertussen een beetje een vreemdelingenlegioen te worden...
3 weken geleden
Dus een beleidswijziging?
Eerst was het dat deze jong vertrokken spelers niet meer welkom waren, als voorbeeld Donyell Malen.
 
3 weken geleden
Volgens mij is dat nooit het beleid geweest..
 
3 weken geleden
Dan ben je niet goed ingevoerd.
 
3 weken geleden
Door wie of wat ben jij ingevoerd? Heb dat ook nooit vernomen.
 
3 weken geleden
Lijkt me juist een mooi signaal naar de jeugd van Ajax en al helemaal wanneer hij hier wél weet te presteren. Dan voorkom je heel makkelijk dat jongens dit soort stappen zetten.
 
3 weken geleden
Toen Malen terug wilde naar Nederland heeft Ajax een statement gemaakt.
Ajax wilde hem niet terugnemen om een voorbeeld te stellen en is hij daarom naar PSV gegaan.
Dat was meen ik in 2017 dus neem me niet kwalijk dat ik de bron niet meer weet net zo goed dat ik jou niet kwalijk neem dat je er nooit van gehoord hebt wat niets zegt.
 
3 weken geleden
Dat lees ik nergens terug. Hij koos ineens voor psv. Na twee jaar Arsenal.
 
3 weken geleden
Van een 'statement' is op het gehele internet niets terug te vinden, ook niet in het archive. Geen enkele nieuwsbron heeft daar ooit melding van gemaakt. Malen ging in op 29 juli 2015 op 16 jarige leeftijd naar Arsenal en weigerde te verlengen bij Ajax. Op 31 augustus 2017 maakte hij de overstap naar PSV. In die hele aanloop is op internet niets te vinden van een poging van Ajax om hem terug te halen, of van een statement. Er is ook niets terug te vinden dat Malen naar Ajax terugwilde (wat toch een voorwaarde zou moeten zijn om een statement te maken).
3 weken geleden
Die mag de winnende maken op Stamford Bridge.

Laatste nieuws