Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman ziet Grazer AK winnen, maar mist doelpunten

2 augustus 2003 22:45

Verslaggever: RvN

Ronald Koeman en Tonnie Bruins Slot hebben Grazer AK vanavond de competitiewedstrijd tegen SV Salzburg met 2-1 zien winnen. De doelpunten van Grazer hadden ze echter gemist. Die kwamen pas in de slotfase tot stand, toen het tweetal al vertrokken was. Na 27 minuten kwam Grazer AK op een teleurstellende achterstand. Het was pas drie minuten voor tijd voordat Grazer AK op gelijke hoogte kwam. Invaller Kollman, voorheen FC Twente zorgde daarvoor. Hij was in de 67ste minuut ingevallen en scoorde in de 90ste minuut zowaar ook nog de winnende treffer voor Grazer, binnenkort de tegenstander van Ajax in de derde voorronde. "Als je in Tirana met 5-1 weet te winnen dan moet je wel kwaliteiten hebben" aldus Koeman in een korte reactie voor Oostenrijkse media.

Meer op




Tags

grazer koeman bruins kollman salzburg slot tirana tonnie twente voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts hag henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos