Transparent
Inloggen
Sluiten

Transfer Kasper Dolberg naar OGC Nice afgerond

29 augustus 2019 13:19 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Transfer Kasper Dolberg naar OGC Nice afgerond; image source: Pro Shots

De transfer van Kasper Dolberg naar OGC Nice is officieel. Dat heeft Ajax bekend gemaakt via de officiële website. Ajax ontvangt 20,5 miljoen euro voor de Deense spits, die nog een contract had voor drie seizoenen. Dolberg speelde 119 officiële wedstrijden voor Ajax en scoorde 45 keer.

Meer op Ajax.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

dolberg kasper nice ogc

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Wat een geld...

85 miljoen voor De Jong, 75 miljoen voor De Ligt, 20 miljoen voor Dolberg... 2 voor De Wit.. dat is 160+ miljoen euro. Natuurlijk niet allemaal cash, het is de gewoonte in aantal jaren/termijnen te betalen.
+2/-0

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
En dan de CL-inkomsten erbij. Verschrikkelijk veel geld. Hopelijk blijft men gezond beleid voeren, want als Nederlandse club blijf je toch afhankelijk van transfers en CL-voetbal. Het geld kan zo verdampen als we teveel gaan uitgeven (duh).

Verder is het wachten op onze grijpgrage overheid die met wat regels komt om wat extra mee te profiteren van de successen van Ajax of uit jaloezie proberen de salarissen van de topspelers in te dammen =/
+1/-0

10 maanden geleden
Succes verder. Hoop dat hij zijn potentie echt waarmaakt.
+2/-0

10 maanden geleden
Wat een geld komt er al met al binnen, ongelooflijk! Zou leuk zijn als er eens iets richting de fans geschoven wordt ipv steeds seizoenskaarten te verhogen ;-)
+1/-0

 
10 maanden geleden
Zolang er nog een grote wachtlijst is voor seizoenskaarten zou ik er niet op rekenen...
+1/-0

10 maanden geleden
Ik zou Propper uit Engeland ophalen
+1/-0

10 maanden geleden
Ik zou Suarez proberen (Helemaal als Neymar komt) en anders Zlatan voor een jaar!
Kan hij CL spelen!
+1/-1

10 maanden geleden
Goed bedrag voor deze speler. Zijn talent is onmetelijk, maar de harde cijfers qua doelpuntenratio en mentale buigzaamheid hebben hem genekt. Hopelijk wordt het een mooi huwelijk met Nice, dat gun ik die jongen zeker. Wat was die goal tegen Lyon ongelofelijk mooi!
+1/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.069 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

bedreiging bevolking chelsea china correctie dwtk fier gedeeltes hersenspinsels houder irak iran kernkoppen kernwapens koen kremlin luigitentorioabc navo nederland opsporingsdiensten potter rusland schijt sleepwet snowden tijdreizen vage valbommen vetorecht volkel