Transparent
Inloggen
Sluiten

Valentijn Driessen: 'Verhalen van Johan Derksen kloppen als een bus'

28 augustus 2019 18:29 - Veronica Inside Radio
Foto: Pro Shots

Valentijn Driessen: "Verhalen van Johan Derksen kloppen als een bus"; image source: Pro Shots

In gesprek met Veronica Inside Radio gaf Valentijn Driessen aan dat de berichten van Johan Derksen dat Hakim Ziyech en Dusan Tadic ontevreden zijn over Erik ten Hag kloppen. "Dit verhaal komt ons ook exact zo ter ore. Het klopt als een bus", aldus Driessen. "Je ziet het ook iedere wedstrijd weer gebeuren. Ajax begint aardig, maar dan gaat het even mis in de eerste helft en dan gebeurt er niets. In de tweede helft gaat het weer aardig. Dan zijn ze weer in de kleedkamer geweest en staat iedereen weer met dezelfde ideeën op het veld. Dan gaat het halverwege weer mis en gebeurt er weer niets."

Ondanks dat ze ontevreden zouden zijn, hebben beide spelers onlangs wel hun contract bij Ajax verlengd. "Voor dat salaris wil ik ook wel bijtekenen", zo gaf Driessen aan. "Dan nemen ze Ten Hag op de koop toe."

Dinsdagmiddag gaf Hakim Ziyech nog aan dat de verhalen onzin zijn. "Ziyech kan moeilijk zeggen dat hij het niet ziet zitten en dat Ten Hag er weinig van snapt. Dat gaat hij niet doen", zei de chef voetbal van De Telegraaf daarover. "Off the record praten ze daar heel anders over. Dat is een gegeven. De jongens zullen dat zelf zo min mogelijk laten blijken, omdat het ook hun brood is. Maar ze werken liever met de ene dan met de ander. Ze vinden het allebei verschrikkelijk dat Schreuder weg is en dat was een echte people manager. Dat is Ten Hag duidelijk niet."

Driessen ging verder: "Ik begrijp ook wel dat Ziyech dit zegt. Als hij een dag voor de wedstrijd hetzelfde zegt als Johan Derksen breekt de pleuris uit. Dan ga je er zeker uit. Zelfs tegen Cyprioten kun je er dan uitvliegen."

Meer op Veronica Inside Radio


Discussieer mee op de forums


Tags

driessen derksen hag ziyech bijtekenen breekt brood chef cyprioten onzin ore people pleuris schreuder tadic telegraaf uitvliegen veronica

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
We kunnen ons deze avond geen al te veel slordigheden veroorloven wil je de tegenstander weer niet te makkelijk in het zadel helpen. Scherp zijn en nauwkeurige passing en ook directer spelen niet dat oeverloze gebrei dat veel te voorspelbaar is en waarop de tegenstander zich kan Instellen. Ook scherp in de omschakeling. We zullen het zien.
+1/-0

10 maanden geleden
Valentijntje wil weer aandacht, ik wordt moe van die kerel, probeert net als vorig jaar ten Hag in discrediet te brengen.
Volgens mij heeft te Hag ooit Vallentijntje zijn vriendinnetje ingepikt ofzo.
+9/-2

10 maanden geleden
Bla. Bedankt dat jullie deze clown weer een podium geven. Het niveau van Ajax.supporters.nl gaat steeds meer omlaag.

Schrijf dan liever over de wedstrijd tussen de jeugdelftallen van Ajax en Barcelona bij de opening van Estadi Johan Cruyff waar ons pareltje Ünüvar de enige 2 (mooie) goals maakte.
+9/-1

 
10 maanden geleden
Deze site is een verzameling van al het Ajax nieuws.
Positief en minder positief.
Het is me al eerder opgevallen wanneer er over Ajax, een Ajax medewerker of een Ajax speler minderpositief bericht wordt dan deugd de nieuwsbrenger niet.
Alleen positief nieuws is welkom anders gaan alle kopjes het zand in.
Dit is trouwens onafhankelijk van wat Driessen nu schrijft.
Ik weet ook niet of dit verhaal klopt maar hou wel objectief alle mogelijkheden open.
+2/-4

10 maanden geleden
Kan Ajax die waardeloze k..krant er niet gewoon uitflikkeren als sponsor of mediapartner. Ze zijn alleen maar uit op sensatie en als er relatieve rust is bij Ajax begint het braakmiddel VD zijn ongenoegen te spuien. Als Ziyech het niet naar z’n zin zou hebben bij Ajax omdat de trainer een druiloor is gaat hij toch ergens anders voetballen. Dat salaris kan hij overal in Engeland en Spanje verdienen. Een trainer op de koop toe nemen lijkt me niet des Ziyechs. Hij heeft altijd zijn woordje klaar, als hij het niet leuk vind dan zie je dat aan hem.
+7/-1

 
10 maanden geleden
VD, weg ermee!
+1/-0

10 maanden geleden
Oh, en werelds grootste loser mocht ook zijn bek weer opentrekken? Dat die nog geen dwangbuis heeft zeg.....

Dat die zichzelf niet ergens in een grot zit te schamen voor al zijn zelf verzonnen nieuws van vorig seizoen.
+5/-1

10 maanden geleden (gewijzigd)
Vandaag gaat de telegraaf retour , met de zinnen van de hr driessen in zwart door gestreept en met de mededeling dat ik de wakkere ochtend krant niet meer blieft .
De hr driessen doet als of hij verstand heeft van voetbal en ondertussen weet hij niet eens dat een bal 2 kanten heeft , zelfs vorig seizoen toen Ajax werkelijk gewoon top draaide kreeg hij het voor elkaar om zijn af zeik verhalen in deze tijdens de oorlog zo verkeerde krant het dag blad van de verraders pers , na meer dan 75 jaar is er werkelijk niks veranderd en uiteraard driessen zonder hoofd letter
+2/-1

10 maanden geleden
Ajax moet lekker kappen met de telegraaf als mediapartner.
+3/-1

10 maanden geleden
Juist omdat Ajax meestal goed begint aan zowel de eerste als tweede helft geeft aan dat Ten Hag ze blijkbaar wwél met de goede opdrachten de wei instuurt.
Wat een groot probleem is dat er blijkbaar geen spelers zijn die TIJDENS de wedstrijd het systeem kunnen veranderen. Dat is zorgelijk.
Spelers als Blind, die vorig seizoen al heeft aangegeven dat de opdrachten van Ten Hag moeten komen en dat dat niet van hem verwacht mag worden zijn in dat licht een teken aan de wand. De verantwoordelijkheid afschuiven op de trainer. Blind laat zich daarmee in de kaarten kijken. Hij spreekt zoals hij voetbalt.
+1/-1

10 maanden geleden
Wordt strondziek van deze 2 azijnzeikers
+4/-1

10 maanden geleden
Dat ik dat gedoe telkens weer moet mee maken geeft aan dat Ajax een grote club is waar altijd wat gebeurd. Derksen en Driessen moeten een programma volpraten en schrijven over die grote club en kunnen alleen maar slagen om appels met peren te vergelijken. De fans hebben het allang in de gaten dat door het weg vallen van goede spelers Ajax een toontje lager moest gaan spelen
alleen de media niet die zijn nog aan het nagenieten van de resultaten met de ster spelers. waar Zyech en Tadic ook onderdeel van waren. Ajax gefeliciteerd met het behalen van de groepsfase zonder de sterspelers hebben jullie het toch maar geflikt, jullie mogen voor mijn een lange neus trekken naar die vervelende Media.
+3/-1

10 maanden geleden
Valentijn, is het hele idee van "Off the record" niet dat je dat dan vervolgens NIET openbaar maakt?
+3/-1

10 maanden geleden (gewijzigd)
Mooie journalistiek dus, er wordt gesproken van " off the record " en dan lees je het toch overal. Hoezo een man van zijn woord? Hij verzint de troep waar je bijstaat en zal wel het bed-maatje zijn van die vreselijke ZijkSnor. Typisch Telegraaf zak. Trouwens, giateren genoten van Hakim , Als dit het resultaat is van het niet naar je zin hebben? Hoe gaat het dan straks worden wanneer hij het steeds meer naar zijn zin gaat krijgen? iedere wedstrijd in deze vorm en dan ook nog eens 1 of 2 doelpunten maken denk im zo maar eventjes.
+2/-1

10 maanden geleden
Deze 2 engnekken hebben een pact gesloten om ten Hag zoveel mogelijk ye beschadigen en hij heeft niet de kracht om met een grote bek als LvG ze de les te lezen. Gewoon boycotten bij de persconferenties en dit geld ook voor meeloper , ene Mike V.
+1/-1


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.069 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

bedreiging bevolking chelsea china correctie dwtk fier gedeeltes hersenspinsels houder irak iran kernkoppen kernwapens koen kremlin luigitentorioabc navo nederland opsporingsdiensten potter rusland schijt sleepwet snowden tijdreizen vage valbommen vetorecht volkel