Transparent
Inloggen
Sluiten

'Kasper Dolberg donderdag gepresenteerd bij OGC Nice'

27 augustus 2019 21:16 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Kasper Dolberg donderdag gepresenteerd bij OGC Nice"; image source: Pro Shots

Kasper Dolberg zal donderdag bij OGC Nice worden gepresenteerd als nieuwe spits. Dat weet Voetbal International te melden. Zowel Ajax als de aanvaller zelf zijn akkoord met de Franse club. Dolberg zal bij Nice een contract voor vijf seizoenen gaan tekenen. Hij is inmiddels al in Frankrijk om de laatste formaliteiten af te handelen. Dolberg wilde definitief vertrekken uit Amsterdam, omdat hij geen vertrouwen voelde en vond dat de toezegging niet na was gekomen dat hij de eerste spits van Ajax zou worden.

De Deen kwam uiteindelijk 119 keer officieel in actie in het eerste elftal en wist daarin 45 doelpunten te maken.

Meer op VI.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

dolberg nice kasper ogc formaliteiten frankrijk toezegging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Ik was een fan van Dolberg. Echter dit is was een doodlopende weg had ik het gevoel.
Het heeft meer met het spelconcept te maken dan met zijn kwaliteiten. Jammer. Ik ben benieuwd hoe hij het bij Nice gaat doen en mocht dat goed zijn in welke rol hij dan speelt.
+1/-1

11 maanden geleden
Hopelijk bloeit hij bij Nice helemaal op, want hij heeft in het seizoen onder Bosz laten zien dat hij het wel kan. Na die blessure nooit meer zijn niveau gehaald. In mijn ogen ook omdat hij vorig seizoen geforceerd speeltijd kreeg, terwijl hij duidelijk niet in vorm was. Op dat moment hoorde de staf hem te beschermen door hem langzaam te brengen.

Maar goed, het ligt natuurlijk ook aan de speler zelf. Zijn mooie goals zullen mij bijblijven. Succes!
+1/-1

11 maanden geleden
Hoogtepunt voor mij van Dolberg, Lyon uit de 0-1 toen ging ik door het geluid... ga je goed bij Nice! Stiekem had ik op een verhuur gerekend maar kennelijk zijn beide partijen klaar met elkaar. Kom op Marc verras ons voor zondag met een extra spits!
+2/-0

11 maanden geleden
Jammer dat je het niet kon waarmaken kerel. Probeer je kop vertrouwen teurg te vinden in een ander systeem. Succes.
+1/-0

11 maanden geleden
Ik blijf dit toch jammer vinden. We kunnen ons allemaal nog de Dolberg herinneren uit het seizoen onder Bosz. Echter mede blessures heeft hij hierna dit niveau nog maar zeer sporadisch kunnen laten zien. Dat hij nu definitief wilt vertrekken omdat het spelsysteem niet bij hem zou passen en er geen vertrouwen in hem is, schetst denk ik meteen het grootste probleem. Mentaliteit. Dolberg heeft aangetoond hier onvoldoende over te beschikken. Hij had dit seizoen moeten aantonen de 1e spits van Ajax te zijn, een basisplaats claim je niet op basis van woorden en beloftes. Heeft meer dan genoeg kansen gehad, maar ze helaas niet gepakt.
Het ga je goed in Nice Kasper, maar ik denk dat je zult merken dat het gras niet altijd groener is bij de buren.
+1/-0

11 maanden geleden
Geen vertrouwen voelde,vindt je dat niet logisch na 2 jaar bijna niet gepresteerd te hebben.
Erg jammer allemaal, maar dit was niet te voorkomen en ik wens hem alle succes en hoop voor hem dat hij snel een echte kerel gaat worden.
+1/-0

11 maanden geleden
Quote; Dolberg wilde definitief vertrekken uit Amsterdam, omdat hij geen vertrouwen voelde en vond dat de toezegging niet na was gekomen dat hij de eerste spits van Ajax zou worden.;Unquote. Dit vind ik dus echt onzin, je kan zoiets niet zomaar opeisen, je zal dat moeten bewijzen met je spel en inzet. Inzet genoeg dacht ik, maar het spel liet echt wel te wensen over helaas. Jammer Kasper, dat je vertrekt. Ik wens je uiteraard veel succes.
+1/-0


Ajax E-zine

Meer dan 36.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

basale blanke dorp eeg fier grondwet illegaal illegalen koen levensbehoeften luigitentorioabc marxisme moslims nederland nietrechtsnietlinks onderdak ongedocumenteerden opvang overheid potter procedure rechtsbijstand regeringsbeleid renemar toegang uitzetten verdrag voedsel vreemdelingen zorg