Transparent
Inloggen
Sluiten

Hakim Ziyech: 'De trainer en ik en de rest van de selectie hebben een prima relatie'

27 augustus 2019 18:12
Foto: Pro Shots

Hakim Ziyech: "De trainer en ik en de rest van de selectie hebben een prima relatie"; image source: Pro Shots

Op de persconferentie van dinsdagmiddag werd Hakim Ziyech gevraagd naar de verhalen dat hij ontevreden zou zijn bij Ajax. Volgens de creatieveling is dat allemaal onzin. "Het is maar net wat je daar van wil geloven", aldus Ziyech. "De trainer en ik en de rest van de selectie hebben een prima relatie. Dat hebben we vanaf afgelopen seizoen laten zien en die lijn proberen we door te zetten. De verstandhoudingen in de kleedkamer zijn gewoon goed."


Discussieer mee op de forums


Tags

ziyech creatieveling onzin verstandhoudingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Top! En nu de stokers verder negeren. De Telegraaf lees ik sowieso al jaren niet meer.. en Veronica Inside.. tsja.. wie kijkt er tegenwoordig nog tv?
+6/-0

10 maanden geleden
Ik neem dit meteen aan en verwijs het gewouwel van Derksen met een korreltje zout.
+2/-0

10 maanden geleden
Gezeik altijd van de media. Mooi de kop ingedrukt. Nu voetballen en het laten zien.
+3/-0

 
10 maanden geleden
Eerst morgen maar eens mooi winnen, anders is het wat mij betreft helemaal niet de kop ingedrukt.
+2/-2

10 maanden geleden
Laten we het nu het voordeel van de twijfel geven, onrust kan je op dit ogenblik niet gebruiken.
Vindt het de laatste paar wedstrijden de motivatie toch een stuk minder, speciaal van Ziyech,ik had het idee dat het vermoeidheid was, omdat hij toch ook voor Marokko gespeeld had, maar het kan natuurlijk ook onvrede zijn, maar ook andere spelers vindt ik niet echt okselfris of gemotiveerd.
Hopen dat dit geen beginselen zijn van iets wat ellende kan veroorzaken!!
+1/-1

10 maanden geleden
media en voetbalpraatprogramma's van vandaag de dag....ze moeten allemaal geld verdienen elke dag en programma;s verkopen en bladen en columns verkopen. En velen van ons doen daar aan mee.
Wat er gezegd wordt maakt ook niet meer uit als er maar iets gezegd wordt. het gepraat van Gijp, Derksen en Genee, is van zo'n laag niveau dat de sportverslaggevers van de jaren 70 zich kapot zouden schrikken.

twee lichtpuntjes: Freek Jansen en die guy van veronica, die sportverslaggever.

Dat bepaalde mensen nog werk hebben isme nog een raadsel. Ook het hele telegraaf gebeuren en de mensen die daar met de scepter zwaaien. Ongelofelijk.

Niet naar Madrid afreizen want het wordt toch een drama....ongelofelijk.

Die lui die in de rust zeiden van Tottenham, laten we maar de tickets boeken voor Madrid. Tenenkrommend.
+2/-1

 
10 maanden geleden
ach man waar maak je eigen druk om,Veronica inside is een top programma en de ene keer ben ik er wel mee eens en de andere keer niet ,maar het blijft komisch en ze hebben toch een behoorlijke kennis en kunnen veel mensen in de voetbal wereld !

Als je het over hebt dat er altijd wel iets gezegd wordt over voetbal,doen we toch ook zelf aan mee, dat is toch een belangrijk onderdeel van voetbal.Je kan er mee eens zijn of niet ,maar zo hou je voetbal wel in leven en interessant ,overal waar je komt, het gaat vaak (bij mij in ieder geval) al heel vaak over voetbal en wie heeft de waarheid in pacht ??
+1/-0

10 maanden geleden
Logisch dit.
Wat moet Ziyech anders zeggen dan?
Nee, er is een klote sfeer, en wat hebben wij een kut trainer zeg. Wat een kut trainer hebben wij toch.
Nu ff serieus, ik hoop met heel mijn Ajax hart dat het waar is, maar het voelt allemaal toch ff anders dan vorig jaar.
Misschien zijn de verwachtingen toch wat te hoog, of vinden wij het allemaal alweer heel normaal dat Ajax ongenaakbaar is. Ik vind Ajax (nog) erg kwetsbaar ogen en niet echt overtuigen. Hopelijk vanavond de weg terug met plaatsing voor de CL. Succes mannen!!
+1/-2

 
10 maanden geleden
Wat een onzin, ben je vergeten hoe het vorig jaar ging? Toen zat Ten Hag op de schopstoel, een echt waardeloos begin van het seizoen. Met een zware nederlaag tegen PSV als dieptepunt. Het werd als een wonder gezien dat Ajax de voorrondes CL waren doorgekomen. En dat was ook de enige reden dat Ten Hag mocht blijven. Ajax kwam pas aan het einde van het seizoen op positie 1 in de competitie. Ze zijn toen echt gegroeid als team en spelers werden individueel steeds sterker. Nu staan ze bovenaan in de competitie en hebben ze geen wedstrijd verloren. Ja, het zag er niet uit vorige week. Dat kunnen (en moeten) ze vanavond dan maar even gelijktrekken! We zijn gewoon verwend afgelopen jaar en moeten blij zijn als ze Europees overwinteren, hopelijk met aanvallend en verzorgd voetbal.
+2/-0

 
10 maanden geleden
Heerlijke reactie en zo waar ook. Ander voorbeeld: De Ligt zit een wedstrijd op de bank bij Juve en hij heeft gelijk de verkeerde keuze gemaakt. Van wie kan hij nou meer leren dan van die bejaarden voor hem die hij echt wel uit de basis gaat spelenn dit jaar?
+1/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.069 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

bedreiging bevolking chelsea china correctie dwtk fier gedeeltes hersenspinsels houder irak iran kernkoppen kernwapens koen kremlin luigitentorioabc navo nederland opsporingsdiensten potter rusland schijt sleepwet snowden tijdreizen vage valbommen vetorecht volkel