Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV - Ajax mogelijk verplaatst vanwege Europese verplichtingen

26 augustus 2019 09:44 - PSV
Foto: Pro Shots

PSV - Ajax mogelijk verplaatst vanwege Europese verplichtingen; image source: Pro Shots

Het is nog niet zeker of PSV - Ajax op zondag 22 september om 14:30 uur gespeeld gaat worden. In een mailing aan haar supporters laat de Eindhovense club weten dat dit duel mogelijk verplaatst wordt indien PSV de groepsfase van de Europa League weet te bereiken. Het is niet duidelijk of dan alleen het aanvangstijdstip zal worden gewijzigd of het duel zelfs op een andere datum wordt gespeeld.

De KNVB gaf al aan dat er nog wijzigingen gaan komen in het speelschema van de Eredivisie als de loting voor de groepsfases van de Champions League en Europa League is geweest en duidelijk is welke Nederlandse ploegen Europees nog actief zullen zijn. Het duel in Eindhoven volgt na een Europese wedstrijd.


Tags

eredivisie groepsfases knvb mailing speelschema

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden (gewijzigd)
Slaan compleet door. Dat je dat doet als een Nederlandse clubs in de kwart/halve of finale staat van een Europees toernooi is prima maar de groepsfase EL bestaat 9 van de 10x uit halve amateurs. Misschien wat minder trainen tussendoor.
+2/-0

12 maanden geleden
Ik zal als knvb die wedstrijden van psv er de eerste seizoenshelft gewoon gelijk allemaal uithalen.
Na de winterstop hebben ze doorgaans 4 maanden lang doordeweeks toch een compleet vrij programma, kunnen ze dan alles mooi inhalen.
+2/-0

12 maanden geleden
Zou Mark v B het nu ook raar vinden en dat het niet zou horen?
+3/-0

12 maanden geleden
KBVB = Koninklijke Brabantse Voetbalbond
+4/-0

12 maanden geleden
De eerste EL-groepswedstrijd is de donderdag vóór PSV-Ajax. Verplaatsing zou dan alleen zijn om PSV meer tijd te geven om zich voor te bereiden op de wedstrijd tegen Ajax... Dat lijkt me niet de bedoeling van de nieuwe richtlijnen van de KNVB.
+4/-0

 
12 maanden geleden
Exact, de nieuwe richtlijnen zijn om extra rust te geven voor de Europese duels, niet na...
+1/-0

12 maanden geleden
"indien PSV de groepsfase van de Europa League weet te bereiken"
hahahahahha
+1/-0

12 maanden geleden
Wat een idioterie is dit ..zeg.zegt heel veel over de angst van dat kut kluppie uit Eindhoven voor Ajax...hahaha...wat een losers..
+1/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.049 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws




Tagcloud

aanwezigheid alonso alvarez antistoffen bizot blijvende blind bloedonderzoek cavani dembele donvito fier jeroene koen laudrup luigitentorioabc marin onana overmars potter promes renemar robben schuurs silva suarez tadic thiago verheijen ziyech