Transparent
Inloggen
Sluiten

Erwin van de Looi: 'We hadden Sergino Dest niet speelgerechtigd kunnen krijgen'

24 augustus 2019 07:19 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Erwin van de Looi: "We hadden Sergino Dest niet speelgerechtigd kunnen krijgen"; image source: Pro Shots

In een reactie aan De Telegraaf laat Jong Oranje-bondscoach Erwin van de Looi weten dat Sergino Dest ook in beeld is bij de KNVB. "Maar wij hadden hem voor deze interlandperiode nooit speelgerechtigd kunnen krijgen", aldus Van de Looi. "Of hij er de volgende keer bij is? Bij de KNVB kijken we van hier tot aan Onder 15 naar dit soort issues en hoe we daar op kunnen inspelen. Ik kan helaas niet zeggen waar wij achter de schermen in dat opzicht allemaal mee bezig zijn."


Discussieer mee op de forums


Tags

looi dest erwin knvb issues jong oranje schermen telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Vraag eerst aan Dest wat hij wilt?
+2/-0

 
11 maanden geleden
Inderdaad.
+1/-0

11 maanden geleden
Laat zo'n jonge jongen eerst maar eens verder groeien. Wat goed is komt sowieso bovendrijven. En dan is er nog voldoende tijd om een keuze te maken.
+1/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.056 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

australie autochtone beperking bevolkingsgroepen blank eeg europeaan fier ghana hof illegaal illegalen inzake jongeren juh koen luigitentorioabc nederland nietrechtsnietlinks ontkerkelijking opvang overheid potter renemar slaven slavernij term verdrag vluchtelingen wijken