Transparent
Inloggen
Sluiten

Joël Veltman: 'Met 0-0 kunnen we het in de ArenA wel afmaken'

20 augustus 2019 23:25

Joël Veltman gaf in gesprek met Veronica aan dat het zwaar was geweest in Cyprus. "Maar met 0-0 kunnen we het in de ArenA wel afmaken", aldus Veltman. "Deze wedstrijd deed me een beetje denken aan VVV. Af en toe waren we een beetje slordig en daarom kwamen we in de counter terecht. Dan moet je volle bak terug. Dat gebeurde ons te vaak."

Ajax leek dezelfde slordigheden te tonen die het ook al tegen PAOK liet zien. "Ik weet niet waarom het gebeurt. Anders was ik wel trainer geworden. Het mag ons in ieder geval niet gebeuren", zo gaf Veltman aan.

De verdediger werd gevraagd of hijzelf ook geen tweede gele kaart had moeten krijgen toen hij met geel op zak een blok maakte. "Nee, daar was helemaal niets aan de hand. Ik maakte me gewoon breed", zei hij daarover. "Als hij echt meer snelheid had gehad, had ik hem misschien zo tegengehouden. Maar dat was niet zo."


Discussieer mee op de forums


Tags

veltman arena counter cyprus paok slordigheden veronica vvv zak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Ajax E-zine

Meer dan 36.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

aarde acteert antony beademen blind bloedvatafwijkingen corona deeltje dest dwtk einstein fier flut heelal koen lichtsnelheid luigitentorioabc martinez natuurkunde ontsnappingsenergie potter racisme tadic theorie tijdreizen vergelijkingen vertonghen werkelijkheid ziyech zzp