Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic: 'We speelden niet onze beste wedstrijd'

20 augustus 2019 23:21

In gesprek met Veronica gaf Dusan Tadic aan dat Ajax het heel moeilijk had tegen APOEL Nicosia. "We speelden niet onze beste wedstrijd. We hadden het in ieder aspect beter moeten doen. Het moet gewoon beter", aldus Tadic. "We moeten soms meer rust aan de bal hebben. Dat is normaal onze kracht. In onze opbouw moeten we sterk zijn en als je de bal verliest, moet je goed druk zetten. Zo spelen wij normaal onze wedstrijd, maar dat was nu niet goed."

De ploeg moet ook nog altijd aan elkaar winnen. "We hebben een paar spelers gewisseld, maar thuis moeten wij winnen. Met onze fans achter ons moeten wij dat gewoon gaan doen", zo gaf hij aan. "Dit is de play-off van de Champions League. Dat is altijd moeilijk. Wij moeten het beter gaan doen, dan gaan wij naar de Champions League."

De aanvoerder was tot slot vol lof over doelman André Onana. "Hij is een geweldige keeper. Hij is ongelofelijk", zei hij daarover.


Discussieer mee op de forums


Tags

tadic apoel nicosia onana opbouw slot veronica

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.

Ajax E-zine

Meer dan 36.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!Laatste nieuws
Tagcloud

bayern beroep china corona diploma dwtk experiment fier fundamenteel gangster hag interactie koen laster luigitentorioabc medicijnen nederland omringt ontbonden overmars potter promes quarantaine rojocoko schopt skybox uefa uitzonderlijke vertonghen voorbeeldfunctie