Transparent
Inloggen
Sluiten

Adriaanse neemt ontslag

8 mei 2000 13:00 - NOS

Verslaggever: N

Aankomend trainer Co Adriaanse heeft vandaag zijn ontslag ingediend als trainer van Willem II. Na de wanprestatie afgelopen zondag, waar Willem II in eigen huis met 4-1 van degradatiekandidaat Cambuur verloor, heeft de trainer zijn conclusies getrokken en is opgestapt.

En opmerkelijke stap gezien het feit dat Willem II met nog ??n duel te gaan niks meer te winnen of verliezen heeft. Als reden voert de Adriaanse aan dat hij zich verantwoordelijk voelt voor de nederlaag en hiermee een signaal hoopt te geven dat dit voor hem onacceptabel is. Eerder al gaf hij zijn excuses aan Den Bosch dat door het opmerkelijke verlies van Willem II grote kans heeft om rechtsreeks te degraderen.

Het bestuur heeft het ontslag 'met tegenzin' geaccepteerd en betreut de beieindiging ervan zo'n drie weken voor het aflopen van het contract.

Meer op NOS
Tags

adriaanse beieindiging bestuur betreut cambuur degradatiekandidaat rechtsreeks tegenzin wanprestatie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

annex avila berghuis bergwijn bertjek boomen brobbey buitenspelers elsimao etv farioli godts hato henderson inverted janse jim jong kaplan kiki kroes linkspoot olympiakos rechterpoot rechtspoten sevic sosa sutalo tweebenig wijndal