Transparent
Inloggen
Sluiten

Klaas Jan Huntelaar: 'We hadden het als team in de eerste helft vrij lastig'

17 augustus 2019 20:52

In gesprek met Fox Sports gaf Klaas Jan Huntelaar aan dat Ajax het voor rust erg moeilijk had met VVV Venlo. "We hadden het als team in de eerste helft vrij lastig. Ze stonden erg verdedigend, Dat is natuurlijk hun goed recht, maar als speler wil je het liefste zelf aanvallen en een leuke wedstrijd aanbieden aan het publiek. Dat was voor rust niet het geval", aldus Huntelaar. "Uiteindelijk maak je dan 0-1 en zie je dat zij toch iets meer moeten doen. Het kwam er dan niet echt uit, maar uiteindelijk konden wij daardoor uitlopen naar 1-4."

The Hunter blijft nog altijd gretig op zoek naar doelpunten. "Voetbal is het leukste wat er is", zei hij daarover. "Elke dag bezig zijn met een talentvolle groep met goede spelers en toewerken naar de climax in het weekend of doordeweeks een belangrijke Europese wedstrijd. Dat is het mooiste wat er is. Daar werk ik nog steeds hard voor."


Discussieer mee op de forums


Tags

huntelaar climax doordeweeks fox hunter leukste toewerken uitlopen vvv

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Ajax E-zine

Meer dan 36.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

aarde acteert antony beademen blind bloedvatafwijkingen corona deeltje dest dwtk einstein fier flut heelal koen lichtsnelheid luigitentorioabc martinez natuurkunde ontsnappingsenergie potter racisme tadic theorie tijdreizen vergelijkingen vertonghen werkelijkheid ziyech zzp