Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic: 'Het is belangrijk dat je in zulke wedstrijden scherp blijft'

17 augustus 2019 20:45

Dusan Tadic keek in gesprek met Fox Sports met een tevreden gevoel terug op de wedstrijd. "Het is belangrijk dat je in zulke wedstrijden scherp blijft. Als je dan de eerste goal maakt, wordt het een stuk makkelijker", aldus Tadic. "We moesten kansen blijven creëren. Het was niet makkelijk, omdat zij ons overal volgden en ze er heel kort op zaten. Ze gaven weinig ruimte weg, maar dat is normaal. Als je dan de eerste goal maakt, wordt het makkelijker."

Volgens de Serviër lag de druk bij de strafschop tegen PAOK een stuk hoger dan nu. "Deze was makkelijker, omdat je al met 0-1 voorstond. Tegen PAOK was het ook veel belangrijker, omdat we Champions League willen spelen", zo gaf hij aan. "Ik ben een van de oudste spelers hier. Dan moet ik ook mijn verantwoordelijkheid nemen."

Tadic sprak zich nog een keer uit tegen het kunstgras. "Dat is niet goed voor het Nederlands voetbal", zei hij daarover. "We moeten normaal gras hebben. Dat is beter voor iedereen. Morgen hebben we er allemaal last van."


Discussieer mee op de forums


Tags

tadic dusan paok champions fox gaven gras kunstgras servier strafschop voorstond

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws