Transparent
Inloggen
Sluiten

'Mateo Cassierra keert na half jaar alweer terug bij Ajax'

16 augustus 2019 21:17 - Olé
Foto: Pro Shots

"Mateo Cassierra keert na half jaar alweer terug bij Ajax"; image source: Pro Shots

Volgens het Argentijnse Olé keert Mateo Cassierra alweer terug bij Ajax. De Colombiaanse spits zou voor anderhalf jaar op huurbasis uitkomen voor Racing Club de Avellaneda, maar hij mag na ruim een half jaar alweer vertrekken. Cassierra kwam tot slechts twee korte invalbeurten. Volgens de technische staf van de Argentijnse ploeg is de aanvaller niet klaar om mee te kunnen met de Argentijnse competitie. Cassierra heeft bij Ajax nog een contract voor twee jaar.

De Colombiaan kwam in 2016 over van Deportivo Cali, maar wist niet te overtuigen. Wel had hij een groot aandeel in het kampioenschap van Jong Ajax in de toenmalige Jupiler League. Vorig seizoen zou hij aanvankelijk een jaar op huurbasis voor FC Groningen gaan spelen, maar de Groningers ontbonden na een half jaar al de huurovereenkomst. Het Argentijnse Racing Club lijkt nu exact hetzelfde te gaan doen.

Meer op Olé


Tags

cassierra mateo racing aandeel avellaneda cali colombiaan deportivo groningen groningers huurovereenkomst invalbeurten jong jupiler ole ontbonden staf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Deze Cassierra zien spelen. Heeft zeker potentie. Volgens mijn bescheiden mening is hij te lief voor een spits en te bescheiden als mens. Hij zou veel egoïstischer moeten zijn. Heeft meer kwaliteiten als afmaker dan hij zelf weet. Speelt teveel in dienst van zijn medespelers.
2 maanden geleden
Verhuren tot het einde van de Competie aan een middenmoot in de eredivisie.is het weer niks, dan exit. We hebben genoeg aanstormend talent.
2 maanden geleden
Dit is natuurlijk een enorme miskoop geweest. Maar die zul je altijd hebben. Het kampioenschap van Jong Ajax was natuurlijk wel leuk om eens mee te maken. Geef maar een vrije transfer.
2 maanden geleden
Heeft potentie, maar (nog) niet goed genoeg om een plek bij het eerste van Ajax te veroveren. Een niveautje daaronder kan hij prima mee. Zoals fen het verwoordt, te lief, te bescheiden. Ik zou hem wel bij een Italiaanse subtopper willen zien. Een ploeg waar de spits niet al teveel hoeft te doen, gewoon op de juiste plekken opduiken en scoren.
2 maanden geleden
Heeft de nodige techniek, maar niet echt de echte ballen om het een verdediging moeilijk te maken. Je moet echt een irritante gifkikker zijn en dat is hij niet.

Laatste nieuws