Transparent
Inloggen
Sluiten

'Noussair Mazraoui en Klaas-Jan Huntelaar onzeker voor duel tegen VVV

16 augustus 2019 13:19

Noussair Mazraoui is onzeker voor de wedstrijd tegen VVV-Venlo, terwijl ook Klaas-Jan Huntelaar een licht twijfelgeval is. Dat gaf Erik ten Hag aan in tijdens de persconferentie van vrijdagmiddag. "Klaas-Jan is wat aangeslagen uit de wedstrijd tegen PAOK gekomen, maar zoals ik het nu zie, zie ik het positief in. Hij gaat zo trainen, maar heeft de training van woensdag overgeslagen", aldus Ten Hag. "Bij Noussair Mazraoui zit een probleempje. We moeten kijken of hij morgen het wel gaat halen. Hij heeft last van zijn knie en daar staat een vraagteken achter. Verder zijn we goed uit de wedstrijd gekomen."


Discussieer mee op de forums


Tags

mazraoui huntelaar vvv hag aangeslagen overgeslagen paok probleempje vraagteken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.069 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

aarde acteert antony beademen blind bloedvatafwijkingen corona deeltje dest dwtk einstein fier flut heelal koen lichtsnelheid luigitentorioabc martinez natuurkunde ontsnappingsenergie potter racisme tadic theorie tijdreizen vergelijkingen vertonghen werkelijkheid ziyech zzp