Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax versterkt zich met Nicolai Mitea

1 augustus 2003 15:50 - Ajax

Verslaggever: P.

Na een succesvol verlopen stageperiode heeft de negentienjarige Roemeen Nicolai Mitea gekregen waarvoor hij naar Amsterdam is gekomen: een contract bij AFC Ajax. De linksbuiten die zowel op het middenveld als in de aanval uit de voeten kan, maakte de afgelopen weken een uitstekende indruk in Amsterdam. De van Dinamo Boekarest overgekomen Mitea tekende een contract voor twee jaar. In de overeenkomst is eveneens een optie voor nog twee seizoenen opgenomen.

Zoals gewoonlijk doet Ajax geen mededelingen over het financi?le aspect van de transfer. Het is onduidelijk of Ajax een transfersom heeft betaald. De transferrechten van de international van Jong Roemeni? schijnen bij zijn zaakwaarnemer, Becali (tevens zaakwaarnemer van Lobont en Chivu), en niet bij Dinamo Boekarest te liggen.

De speler kan inmiddels opgenomen worden in de favoriete opstelling.

Meer op Ajax




Tags

mitea boekarest dinamo afc becali chivu gewoonlijk jong linksbuiten lobont mededelingen negentienjarige roemeen roemeni schijnen stageperiode

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper