Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Er zullen geen nieuwe spelers bij komen'

16 augustus 2019 13:12
Foto: Pro Shots

Erik ten Hag: "Er zullen geen nieuwe spelers bij komen"; image source: Pro Shots

Door de komst van Dani Olmo naar Ajax lijkt een streep te kunnen gezet. Erik ten Hag werd vrijdagmiddag op de persconferentie gevraagd naar de mogelijke komst van de Spaanse vleugelaanvaller van Dinamo Zagreb, maar was duidelijk in zijn antwoord. "Er zullen geen nieuwe spelers bij komen in de selectie die er nu staat", aldus Ten Hag, die nog wel een kleine slag om de arm hield. "Of er moeten heel gekke dingen gaan gebeuren."


Tags

hag dinamo gekke olmo zagreb

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Welkom Dani Olmo, bij de mooiste club van Europa!
+4/-2

 
8 maanden geleden
Ik lees het anders, ik denk dat hij met gekke dingen bedoeld het vertrek van spelers.
Dat daar dan vervangers voor moeten komen.
+2/-1

8 maanden geleden (gewijzigd)
Je hebt een middenvelder nodig, geen talent, maar één die direct vergelijkbaar is met Blind en vd Beek.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Olmo speelt ook op het middenveld en als vleugelspeler. Zo wordt ziyech ook gebruikt. Met de komst van zo'n speler kan ziyech evt naar het middenveld voor meer balans.
+2/-1

 
8 maanden geleden
Hakim was niet echt perfect op het middenveld. Rendeert pas echt sinds hij op de vleugel speelt
+3/-0

8 maanden geleden (gewijzigd)
Die gekke dingen gebeuren al: Kasper Dolberg die overal zou zijn aangeboden en mogelijk verhuurd gaat worden aan de Bundesliga club van Alfred Schreuder. De waarschijnlijke inkomende transfer van de fenomenale Dani Olmo, waar zelfs RTL Nieuws over bericht. En over Donny van de Beek is ook nog geen duidelijkheid. Banco Santander heeft Real Madrid een krediet verstrekt waarmee zij uitbundig kunnen shoppen.
+1/-0

8 maanden geleden
Als dit klopt is het een schande. Middenveld is niet een beetje maar veel zwakker dan vorig seizoen. Achterin zeker niet beter. Wat een armzalig beleid voor een rijke club.
+2/-6

8 maanden geleden
Er is denk ik geen rede voor paniek.
Als van de Beek gewoon blijft en het middenveld meer gedisciplineerd gaat voetballen,Alvarez ook een keertje opgesteld gaat worden en dan zijn verwachtingen waarheid laat worden,heb ik er de volste vertrouwen in dat we geen inkopen meer hoeven te doen, eigenlijk had het liefst wel een goede spits erbij willen hebben, eentje die goed is in de kleine ruimtes
+2/-0

 
8 maanden geleden
Discipline is één mogelijke reden voor de gatenkaas. De twee anderen die ik kan bedenken zijn het systeem en/of het onvermogen van de huidige spelersgroep om dat systeem uit te voeren. Als Ten Hag niet bereidt is om dan aanpassingen te doen zul je heel dit seizoen tegen de grotere tegenstanders spelen alsof de handrem erop zit.
+1/-1

 
8 maanden geleden
Alvarez veroorzaakte een strafschop in zijn eerste (oefen)wedstrijd. Dit lijkt geen wereldramp maar dit is precies zoals Mallejan ook begon. Ik hou mijn hart vast.
+1/-2

8 maanden geleden
Het is toch prima zo, datgene wat mogelijk vertrekt kan intern worden opgevangen.
De nieuwelingen in het elftal en de spelers op nieuwe posities nu gewoon laten staan, dan wordt het weer een geoliede machine.
+3/-0

8 maanden geleden
OK,verdediging: genoeg materiaal om mee te werken, genoeg ingekocht.
Aanval: ook genoeg materiaal. Traore en Danilo kloppen ook op de deur.
Middenveld: genoeg jongens die klaar staan.

Besluit: genoeg ingekocht, dus gewoon doorselecteren en inpassen want Donny blijft.
+1/-0

8 maanden geleden
Nou, op Cyprus zijn heel gekke dingen gebeurd. En er is maar één oplossing: koop N'golo Kante. Voor meer defensieve kracht en voor meer pit.
+1/-0

Ajax E-zine

Meer dan 36.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!Laatste nieuws
Tagcloud

antony babel bekerfinale bogarde braziliaan burzlew corona delcampo donvito dwtk echteld eiting elftalmeester eredivisie exponent fier hag heyman koen luigitentorioabc neres overmars pepe potter renemar rojocoko sterren tadic terugblik uefa